Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
ibis Paint X + [ For Pc ]

ibis Paint X + [ For Pc ] [ 12.1.0 ]

Nema dozvole za preuzimanje
ibis Paint X FULL APK 12.1.0 (Unlocked) Android

Ibis Paint X je aplikacija za Android, iOS uređaje. Aplikacija je kreirana za digitalno slikanje. Zasnovan je na prirodnom procesu slikanja gdje možete koristiti razne alate, četke za kreiranje digitalne slike. Aplikacija još nije dostupna na Google Play-u što je nedostatak, ali nudi kompatibilnost s drugim softverom za crtanje i ilustracije koji je dostupan na tržištu.

Omogućava vam da preuzmete Ibis Paint X za Windows na ekranu u realnom vremenu prstima ili olovkom. Možete kreirati vlastite slike ili raditi na vlastitim slikama dodavanjem više poteza pomoću alata kist. Korisnici također mogu uvesti slike kako bi ih slikali.

Interfejs

Interfejs Ibis Paint X računara je vrlo jednostavan i lak za navigaciju. Podijeljen je u četiri dijela: Dom, Moji crteži, Prodavnica, Srce. Početna kartica je kartica koja je uvijek dostupna i omogućava korisniku navigaciju do ostale tri kartice. Kartica Moji crteži prikazuje sve crteže koje je korisnik kreirao u softverskom proizvodu. Kartica Prodavnica je mjesto gdje korisnik može kupiti pakete kako bi otključao određene funkcije u softverskom proizvodu. Kartica Srce je mjesto gdje korisnik može vidjeti srce korisnika, koje predstavlja prikaz njegovih postignuća.

Interfejs Ibis Paint X besplatnog preuzimanja je jednostavan i intuitivan. Ima set od tri alata za odabir boje, veličine četke, vrste četke. Uključuje nekoliko korisnih slojeva, kao što je sloj za crtanje, brisanje, jedan za dodavanje teksta. Traka sa alatkama na dnu ima opcije za spremanje, dijeljenje, poništavanje, ponovno izvođenje vaše slike.
Upotrebljivost

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje. Korisniku su na raspolaganju tri alata za crtanje: kist, olovka, gumica. Svaki alat za crtanje može se prilagoditi da ima različite veličine, neprozirnost, tvrdoću. Postoje i druge funkcije u softverskom proizvodu koje korisnik može iskoristiti (saznajte više na ibispaintx.zendesk.com), kao što je opcija poništavanja ili ponovne izrade crteža.
Funkcionalnost

Ima jednostavno i intuitivno sučelje Ibis Paint X Windows s raznim alatima i četkicama koje možete koristiti za kreiranje slike. Interfejs je jednostavan za navigaciju i nudi širok spektar četkica i alata.

ibis Paint X

Ibis Paint X je aplikacija za Android, iOS naprave. Aplikacija je ustvarjena za digitalno slikanje. Temelji na naravnem procesu slikanja, kjer lahko uporabite različna orodja, čopiče za ustvarjanje digitalne slike. Aplikacija še ni na voljo v Googlu Play, kar je slaba stran, vendar ponuja združljivost z drugo programsko opremo za risanje, ilustriranje, ki je na voljo na trgu.

Omogoča vam prenos Ibis Paint X za Windows na zaslon v realnem času s prsti ali pisalom. Ustvarite lahko svoje slike ali delate na svojih slikah tako, da dodate več barvnih potez z orodjem za čopič. Uporabniki lahko tudi uvozijo slike, da jih slikajo.

Vmesnik

Vmesnik računalnika Ibis Paint X je zelo preprost in enostaven za uporabo. Razdeljen je na štiri sklope: Domov, Moje risbe, Trgovina, Srce. Zavihek Domov je zavihek, ki je vedno na voljo in uporabniku omogoča navigacijo do ostalih treh zavihkov. Zavihek Moje risbe prikazuje vse risbe, ki jih je uporabnik ustvaril v programskem izdelku. Zavihek Trgovina je mesto, kjer lahko uporabnik kupi pakete, da odklene določene funkcije v programskem izdelku. Zavihek Srce je mesto, kjer si lahko uporabnik ogleda uporabnikovo srce, ki je predstavitev uporabnikovih dosežkov.

Vmesnik brezplačnega prenosa Ibis Paint X je preprost in intuitiven. Ima nabor treh orodij za izbiro barve, velikosti čopiča, vrste čopiča. Vključuje več uporabnih plasti, kot je plast za risanje, brisanje in ena za dodajanje besedila. Orodna vrstica na dnu ima možnosti za shranjevanje, skupno rabo, razveljavitev in ponovno izdelavo vaše slike.

Uporabnost

Aplikacija je zelo enostavna za uporabo. Uporabniku so na voljo tri orodja za risanje: čopič, svinčnik, radirka. Vsako orodje za risanje je mogoče prilagoditi tako, da ima različne velikosti, motnost in trdoto. Obstajajo tudi druge funkcije programskega izdelka, ki jih lahko uporabnik izkoristi (več o tem na ibispaintx.zendesk.com), kot je možnost razveljavitve ali ponovitve risbe.

Funkcionalnost

Ima preprost in intuitiven vmesnik Ibis Paint X Windows z različnimi orodji in čopiči, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje slike. Po vmesniku je enostavno krmariti in ponuja široko paleto čopičev in orodij.​

Slični Resursi

Actions Pack | Premium For Elementor Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Ad Between The Posts | For Xenforo Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Ads Manager | For XenForo Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
App for Cloudflare Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom