Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Photoshop (Premium)

Photoshop (Premium) [v10.7.57]

Nema dozvole za preuzimanje
Photoshop Express APK + MOD (Premium Unlocked)

FOTO ZABAVA ZA SVE
Iskoristite svoju kreativnost u pokretu uz Photoshop Express – zabavan brz i jednostavan uređivač slika za transformacije i uređivanje fotografija jednim dodirom – koji koriste milioni kreativnih pojedinaca. Napravite slike profesionalnog izgleda pomoću digitalnog studija koji je jednostavan za korištenje na svom mobilnom uređaju.

Photoshop Express pruža pun spektar alata i efekata na dohvat ruke. Personalizirajte svoja iskustva s proizvođačima naljepnica poboljšajte gradijente boja, a slike kreirajte kolaže sa slikama, generirajte meme, brzo popravite i povećajte vaše trenutke vrijedne dijeljenja.

KOREKCIJA PERSPEKTIVE
Odmah popravite krive slike i ispravite izobličene uglove kamere.

REMOVE NOISE
Glatka zrnatost smanjuje šum u boji i izoštrava detalje kako bi vaše fotografije izgledale najbolje.

Photoshop (Premium)

APPLY BLUR
Koristite radijalno zamućenje da biste stopili pozadinu i prebacili fokus na određene subjekte ili potpuno zamućenje da biste stvorili pokret.

PERSONALIZACIJA SA STILOM
Prilagodite slike pomoću proizvođača naljepnica, kreirajte memove i natpise, stilizirajte svoj tekst sa širokim spektrom fontova i rasporeda, dodajte ivice i okvire i kreacije pečata s prilagođenim vodenim žigovima.

BIRAJTE IZ STOTINJA EFEKATA IZGLEDA I FILTERA ZA SLIKE
Odmagnite slike da biste uklonili maglu u sceni, primenite dramatične filtere za slike i lako klizite da biste podesili živost temperature boje i druge efekte boja.

SASTAVITE ZADIVLJUJUĆE KOLAŽE SLIKE
Kreirajte kompilacije profesionalnog kvaliteta dodavanjem gotovih rasporeda foto mreže i modificiranjem granica i boja.

SPOT HEALING
Lako smanjite mrlje i mrlje od selfija i portreta.

QUICK FIXES
Automatski prilagodite ekspoziciju kontrasta i još mnogo toga uz podešavanja jednim dodirom; jednostavno izrezivanje poravnajte rotirajte za privlačne izglede i magično uklonite efekt crvenih očiju i očiju kućnih ljubimaca iz vaših omiljenih trenutaka.

KVALITETAN UVOZ I DJELJENJE FOTOGRAFIJA
Prenesite slike iz više izvora i formata (uključujući neobrađene i TIFF) objavljujući svoje favorite direktno na Facebook Instagram Twitter Flickr i druge društvene platforme ili ih podijelite putem e-pošte WhatsApp Facebook Messenger Telegram Signal and Line kako biste inspirirali druge.

Ostvarite čaroliju fotografija uz Photoshop Express uređivač slika iz Adobe-a - ponosnih proizvođača Photoshop porodice. Kreirajte zabavne memove koji se mogu dijeliti personalizirane slikovne kolaže i naljepnice.​

Slični Resursi

Actions Pack | Premium For Elementor Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Astra Premium | WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom