Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
TikTok ReVanced

TikTok ReVanced [v32.5.x]

Nema dozvole za preuzimanje
TikTok je odredište za mobilne videozapise. Na TikToku su video zapisi kratke forme uzbudljivi, spontani i iskreni. Bez obzira jeste li sportski fanatik, ljubimac kućnih ljubimaca ili se samo želite nasmijati, na TikToku postoji nešto za svakoga. Sve što trebate učiniti je gledati, baviti se onim što vam se sviđa, preskočiti ono što vam se ne sviđa i pronaći ćete beskonačan tok kratkih videozapisa koji se čine personaliziranim samo za vas. Od jutarnje kave do popodnevnih obaveza, TikTok ima videozapise koji će vam zasigurno uljepšati dan.

Olakšavamo vam otkrivanje i stvaranje vlastitih originalnih videozapisa pružajući alate jednostavne za korištenje za gledanje i snimanje vaših svakodnevnih trenutaka. Podignite svoje videozapise na višu razinu s posebnim efektima, filtrima, glazbom i više.

■ Gledajte beskrajnu količinu videozapisa prilagođenih posebno vama
Personalizirani videosažetak na temelju onoga što gledate, sviđate i dijelite. TikTok vam nudi prave, zanimljive i zabavne videe koji će vam uljepšati dan.

■ Istražite videozapise, samo jedan pomak udaljen
Gledajte sve vrste videozapisa, od komedije, igara, DIY, hrane, sporta, memeova i kućnih ljubimaca do neobično zadovoljavajućih, ASMR-a i svega između.

■ Pauzirajte snimanje više puta u jednom videu
Pauzirajte i nastavite videozapis samo jednim dodirom. Pucajte onoliko puta koliko vam je potrebno.

■ Neka vas zabavlja i inspirira globalna zajednica kreatora
Milijuni kreatora na TikToku prikazuju svoje nevjerojatne vještine i svakodnevni život. Prepustite se inspiraciji.

■ Besplatno dodajte svoju omiljenu glazbu ili zvuk svojim videozapisima
Jednostavno uredite svoje videozapise s milijunima besplatnih glazbenih isječaka i zvukova. Za vas pripremamo glazbene i zvučne popise za reprodukciju s najpopularnijim pjesmama u svakom žanru, uključujući Hip Hop, Edm, Pop, Rock, Rap i Country, te najviralnijim izvornim zvukovima.

■ Izrazite se kreativnim efektima
Otključajte mnoštvo filtara, efekata i AR objekata kako biste podigli svoje videozapise na višu razinu.

■ Uredite vlastite videozapise
Naši integrirani alati za uređivanje omogućuju vam jednostavno obrezivanje, rezanje, spajanje i dupliciranje videoisječaka bez napuštanja aplikacije.

Informacije o modu:
Ovaj mod se temelji na ReVanced zakrpama otvorenog koda.

TikTok ReVanced


Značajke moda:

Omogućuje opciju brzine reprodukcije za sve videozapise.
Uklanja ograničenja preuzimanja i mijenja zadani put za preuzimanje.
Prikaži traku napretka za sve videozapise.
Ne prisiljavaj prijavu | Ne treba ti TikTok račun!
Dodajte izbornik postavki u TikTok.
Uklanja oglase s TikToka.
Filtrira tiktok video zapise: uklanjanje oglasa, uklanjanje prijenosa uživo.​
  • Like
Reakcije: Admin

Slični Resursi

Twitter ReVanced Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
YouTube Music ReVanced Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
YouTube ReVanced Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom