Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
AutomateWoo – Wordpress Plugin

Prodavnica AutomateWoo – Wordpress Plugin [v6.0.25]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
AutomateWoo GPL v6.0.25 – Marketing Automation for WooCommerce

AutomateWoo GPL karakteristike

Nastavne e-poruke – automatski šaljite e-poštu kupcima koji kupuju određene proizvode i traže recenziju ili predlažu druge proizvode koji bi im se mogli svidjeti.
Napuštena korpa – Podsjetite kupce koji su ostavili artikle u svojoj košarici koristeći e-poštu u određenim intervalima.
Osvojite neaktivne kupce – Ciljajte neaktivne kupce putem email marketinških kampanja. Uključite posebne ponude i preporuke.

SMS obavještenja – šaljite SMS obavještenja korisnicima ili administratorima za bilo koji od AutomateWoo-ovih širokog spektra okidača.
Nagrade za recenzije – Potaknite više recenzija proizvoda nudeći popuste. Ograničite popust na osnovu broja objavljenih recenzija i date ocjene.
Marketing na listi želja – Pošaljite e-poruke s podsjetnikom na listi želja i obavijestite kada željeni proizvod krene u prodaju. Integrira se sa WooCommerce listama želja ili YITH listama želja.

Rođendanske e-poruke – Oduševite kupce posebnom WooCommerce rođendanskom e-poštom i kuponom koristeći AutomateWoo Birthdays Add-on (zasebna kupovina).

Obavještenja o isteku kartice – Obavijestite kupce prije isteka sačuvane kreditne ili debitne kartice. Ovo može smanjiti neuspjela plaćanja i odljev pri prodaji pretplata.
Personalizirani kuponi – Generirajte dinamičke prilagođene kupone kako bi kupci povećali stopu kupovine.

Automatizacija pretplate – Akcija WooCommerce Pretplata događaji kao što su promjene statusa, neuspjela plaćanja i podsjetnici za obnovu.
Preporučite prijatelja – Povećajte prodaju od usta do usta pomoću dodatka AutomateWoo Refer A Friend (zasebna kupovina).
Automatski VIP – Nagradite svoje najbolje klijente VIP statusom na osnovu različitih zahtjeva za potrošnjom.

AutomateWoo – Wordpress Plugin

Okidači određuju okolnosti u kojima će se odvijati radni tok. Primjer okidača bi bio da se nešto radi kada se napravi nalog.

Pravila vam omogućavaju da izvršite napredniju logiku na vašim radnim tokovima tako da se aktiviraju samo u određenim situacijama. Primjer pravila bi bio da pokrene tok posla samo za narudžbe s ukupnom količinom iznad 100 USD.

Radnje definiraju šta se dešava kada se pokrene tok posla. Uz AutomateWoo postoji niz prilagodljivih radnji koje su vam dostupne kao što je slanje e-pošte, promjena statusa narudžbe ili ako ste programer, možete definirati prilagođenu funkciju.

Nakon što kreirate svoj tok posla, možete zakazati da se tok posla pokrene u bilo koje vrijeme. Da li odmah, nakon određenog vremena. ili čak u određenom satu ili danu u sedmici.

Integracije

AutomateWoo se integriše sa vašim omiljenim dodacima i uslugama, dajući vam marketinšku prednost koja vam je potrebna.

Pretplate na WooCommerce

Učinite upravljanje pretplatama u WooCommerce pretplatama gotovo bez napora. Koristeći AutomateWoo, možete kreirati tokove rada na osnovu događaja pretplate, kao što je promjena statusa ili neuspjeh plaćanja obnove.

WooCommerce članstvo

Podignite WooCommerce članstvo na viši nivo uz AutomateWoo. Kreirajte tokove posla koji automatski šalju e-poruke za praćenje, nagrađujući lojalne kupce VIP statusom i pazite na otkazivanje članstva.
WooCommerce bodovi i nagrade

Postavite automatizirane tokove rada uz AutomateWoo kako biste nagradili određene radnje kupaca i lako kreirali složene scenarije nagrađivanja za WooCommerce bodove i nagrade. Davanje bodova je odličan način za izgradnju lojalnosti.​

Slični Resursi

9MAIL - WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
AAWP - WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom