Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
BuddyBoss Platform - Premium

Premium BuddyBoss Platform - Premium [ v2.5.50 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
BuddyBoss platforma dodaje funkcije zajednice u WordPress. Profili učesnika, kanali aktivnosti, direktne poruke, obavještenja i još mnogo toga!

Plugin Features

BuddyBoss olakšava dijeljenje vašeg znanja i strasti, dok istovremeno povećavate svoju publiku i povećavate prihod. Platforma pruža strukturirano učenje, mikro-učenje, socijalno učenje i gamifikaciju za aktivno učenje. Također možete imati vlastitu mobilnu aplikaciju s bijelim oznakama zahvaljujući AppBoss integraciji, tako da vaši zaposlenici mogu učiti u pokretu.

Online komunikacija omogućava vašim pretplatnicima ili kupcima da se povežu pod vašim brendom. Učesnici mogu komunicirati i komunicirati jedni s drugima o temama na forumima i grupama. To vam može pomoći da steknete lojalnost, prikupite povratne informacije, povećate vrijednost i privučete publiku svom brendu. Zahvaljujući AppBoss integraciji, možete pokrenuti vlastitu mobilnu aplikaciju i ostati u kontaktu sa zajednicom u pokretu.

Obezbedite vrednost svojim učesnicima kreiranjem stalnog i pouzdanog toka prihoda. Koristite funkcije zajednice i gamifikacije da održite svoju zajednicu aktivnom.

Posjedovanje centralnog centra za obuku vaše radne snage, kao i za komunikaciju i interakciju sa zaposlenima je ključni faktor za uspjeh na današnjem konkurentnom tržištu. BuddyBoss će vam pomoći da se fokusirate na učenika i na iskustvo učenja.

Smanjite svoje troškove obuke i obuke uz strukturirane online kurseve za svoje zaposlenike i volontere. Provedite obuku o ključnim vještinama, kao što je efikasno prikupljanje sredstava ili pisanje aplikacija za grantove, kako biste pomogli povećati finansiranje vaše organizacije.

Koristite funkcije zajednice da zainteresujete svoje zaposlenike, volontere i dionike, dajte im veću vrijednost koja može utjecati na vašu reputaciju.

Online obrazovanje se razvija brže nego ikad. BuddyBoss vam pomaže da stvorite fleksibilno okruženje za učenje koje podržava vaše učenike s bilo kojeg mjesta u svijetu.

BuddyBoss Platform Pro - WordPress Plugin

Platforma BuddyBoss WordPressu doda funkcije skupnosti. Profili udeležencev, kanali dejavnosti, neposredna sporočila, obvestila in še veliko več!

Funkcije vtičnika

BuddyBoss olajša deljenje vašega znanja in strasti, hkrati pa poveča vaše občinstvo in poveča vaš dohodek. Platforma omogoča strukturirano učenje, mikro učenje, socialno učenje in igro za aktivno učenje. Zahvaljujoč integraciji AppBoss lahko imate tudi svojo lastno mobilno aplikacijo white label, tako da se lahko vaši zaposleni učijo na poti.

Spletna komunikacija omogoča vašim naročnikom ali strankam, da se povežejo pod vašo blagovno znamko. Udeleženci lahko komunicirajo in komunicirajo drug z drugim o temah v forumih in skupinah. To vam lahko pomaga pridobiti zvestobo, zbrati povratne informacije, povečati vrednost in privabiti občinstvo k vaši blagovni znamki. Zahvaljujoč integraciji AppBoss lahko zaženete svojo mobilno aplikacijo in ostanete v stiku s skupnostjo na poti.

Zagotovite vrednost svojim udeležencem z ustvarjanjem stalnega in zanesljivega toka dohodka. Uporabite funkcije skupnosti in igrifikacije, da bo vaša skupnost aktivna.

Imeti osrednji center za usposabljanje vaše delovne sile ter za komunikacijo in interakcijo z zaposlenimi je ključni dejavnik za uspeh na današnjem konkurenčnem trgu. BuddyBoss vam bo pomagal, da se osredotočite na študenta in učno izkušnjo.

Zmanjšajte stroške usposabljanja in usposabljanja s strukturiranimi spletnimi tečaji za svoje zaposlene in prostovoljce. Izvedite usposabljanje o kritičnih veščinah, kot je učinkovito zbiranje sredstev ali pisanje vlog za nepovratna sredstva, da pomagate povečati financiranje svoje organizacije.

Uporabite funkcije skupnosti, da zainteresirate svoje zaposlene, prostovoljce in deležnike ter jim daste večjo vrednost, ki lahko vpliva na vaš ugled.

Spletno izobraževanje se razvija hitreje kot kdaj koli prej. BuddyBoss vam pomaga ustvariti prilagodljivo učno okolje, ki podpira vaše učence od koder koli na svetu.​

Zadnje Ažuriranje

  1. BuddyBoss Platform - Premium

    BuddyBoss platforma dodaje funkcije zajednice u WordPress. Profili učesnika, kanali aktivnosti...

Slični Resursi

BuddyBoss | Platform Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
BuddyBoss - Wordpress Theme Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
BuddyBoss Theme Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom