• Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).

Pomoć

Mi smo Wiki | Forum ("mi", "naši", "nas"). Posvećeni smo zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Ako imate pitanja o svojim ličnim podacima, molimo kontaktirajte nas.

Koje informacije imamo o vama Vrsta podataka koje prikupljamo i obrađujemo uključuje:

Vaše ime ili korisničko ime. Vaša adresa e-pošte. Vaša IP adresa.

Mogu se prikupiti daljnji podaci ako ih odlučite podijeliti, na primjer ako popunite polja na svom profilu.

Prikupljamo neke ili sve ove informacije u sljedećim slučajevima:

Registrujete se kao član na ovoj stranici.

Popunite našu kontakt formu.

Pretražujete ovu stranicu. Pogledajte "Politika kolačića" u nastavku. Popunjavate polja na svom profilu. Kako se koriste vaši lični podaci

Vaše lične podatke možemo koristiti na sljedeće načine:

U svrhu da vas učinimo registrovanim članom naše stranice, kako biste doprinijeli sadržaju na ovoj stranici. Možemo koristiti vašu adresu e-pošte da vas obavijestimo o aktivnostima na našoj web stranici. Vaša IP adresa se bilježi kada izvršite određene radnje na našoj web stranici. Vaša IP adresa nikada nije javno vidljiva. Drugi načini na koje možemo koristiti vaše lične podatke. Osim što vas obavještavamo o aktivnostima na našoj web stranici koje bi mogle biti relevantne za vas, s vremena na vrijeme možda ćemo željeti da sa svim članovima komuniciramo sve važne informacije kao što su bilteni ili najave putem e-pošte. Možete se uključiti ili isključiti za takve e-poruke u svom profilu.

Možemo prikupljati informacije o vama koje vas ne mogu identificirati tokom vaše interakcije s našom web lokacijom. Ove informacije mogu uključivati tehničke informacije o pretraživaču ili vrsti uređaja koji koristite. Ove informacije će se koristiti isključivo u svrhe analitike i praćenja broja posjetitelja naše stranice.

Čuvanje vaših podataka sigurnim

Posvećeni smo osiguravanju sigurnosti svih informacija koje nam dostavite. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, postavili smo odgovarajuće mjere i procedure za zaštitu i zaštitu podataka koje prikupljamo.

Politika kolačića Kolačići su male tekstualne datoteke koje postavljamo na vašem računaru i koje nam omogućavaju da pružimo određene funkcije na našoj web stranici, kao što je mogućnost prijave ili pamćenje određenih postavki.

Imamo detaljnu politiku kolačića i više informacija o kolačićima koje postavljamo na ovoj stranici.

Prava

Imate pravo da pristupite ličnim podacima koje imamo o vama ili da dobijete njihovu kopiju. Da to učinite, molimo kontaktirajte nas. Ako smatrate da su informacije koje imamo za vas nepotpune ili netačne, možete nas kontaktirati i zatražiti od nas da dopunimo ili ispravimo te informacije.

Također imate pravo zahtijevati brisanje vaših ličnih podataka. Molimo kontaktirajte nas ako želite da uklonimo vaše lične podatke.

Prihvatanje ove politike

Nastavak korištenja naše stranice znači da prihvaćate ovu politiku. Ako ne prihvatate politiku, nemojte koristiti ovu stranicu. Prilikom registracije dalje ćemo tražiti vaše izričito prihvatanje politike privatnosti.

Promjene ove politike

Ovu politiku možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Od vas će se možda tražiti da pregledate i ponovo prihvatite informacije u ovoj politici ako se budu promijenile u budućnosti.

Disclaimer

Odricanje od odgovornosti

Wiki Media Forums radi transparentno, nudeći proizvode razvijene od strane programera trećih strana i distribuirane pod Opštom javnom licencom (GPL LICENCA). Važno je napomenuti da Wiki Media Forums nema nikakve veze ili povezanost sa trećim stranama programera ili vlasnika zaštitnih znakova, kao što su WordPress, WooCommerce, Elementor, WP Rocket, YITH, Rocketgenius i drugi. Kao vodeći dobavljač vrhunskih WordPress dodataka i tema, nudeći korisničku uslugu bez premca uz pridržavanje organskog pristupa. Posvećen izvrsnosti i pristupačnosti omogućavajući kupcima da uživaju u tri puta većoj uštedi bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Svi fajlovi i sadržaji predstavljeni na ovoj stranici prolaze kroz verifikaciju kroz ( McAfee Secure TrustedSite Certification ) - ( Virus Total )

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni njome.

Mobi Aplikacija

Naša aplikacija je imala poboljšanja koju su napravili programeri besplatnog WordPress dodatka za Cloudflare

Ova politika privatnosti ostaje na snazi za našu progresivnu web aplikaciju kao i za našu web stranicu.

Google ads alanı
Nazad
Top Bottom