Šta je Novo?
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Astra Pro | Wordpress Theme

Astra Pro | Wordpress Theme [ v4.2.6 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Preuzmite besplatnu temu Astra - Sve što vam je potrebno za izradu zapanjujuće web stranice Premium Nulled
Astra je brza, potpuno prilagodljiva i lijepa tema prikladna za blog, osobni portfelj, poslovnu web stranicu i WooCommerce izlog. Vrlo je lagan (manje od 50 KB na sučelju) i nudi neusporedivu brzinu. Izgrađena imajući na umu SEO, Astra dolazi s integriranim kodom Schema.org tako da će tražilice voljeti vašu stranicu.

Nudi posebne značajke i predloške tako da savršeno radi sa svim alatima za izradu stranica kao što su Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi itd. Neke od ostalih značajki: # Spremno za WooCommerce # Responzivno # Spremno za RTL i prijevod # Proširivo s premium dodacima # Redovito ažurirano # Dizajnirano, razvijeno, održavano i podržano od strane Brainstorm Force. Tražite savršenu osnovnu temu? Ne tražite dalje. Astra je brza, potpuno prilagodljiva tema spremna za WooCommerce koju možete koristiti za izradu bilo koje web stranice!
Sve što vam je potrebno za izradu zadivljujuće web stranice brže nego ikad prije!

Usmjeren na izvedbu
Nema jQueryja
Astra koristi Vanilla JavaScript koji sprječava jQuery koji blokira prikaz da stane na put i utječe na performanse.
Učitavanje za samo pola sekunde!
Astra je stvorena za brzinu i potpuno optimizirana za performanse. Budući da je najlakša tema, učitava se za manje od 0,5 sekundi!

Manje od 50 KB
Astra zahtijeva manje od 50 KB resursa u usporedbi sa 100 KB koje zahtijevaju druge WordPress teme.
Optimiziran kod
Astra koristi zadane WordPress podatke i slijedi najbolje standarde kodiranja kako bi bila sigurna da je svaki dio koda optimiziran.

Astra Pro | Wordpress Theme

Snažne mogućnosti dizajna
Izgledi
Koristite izglede za upravljanje izgledom spremnika web stranice kao što su zaglavlja, blogovi, pojedinačne stranice, postovi itd.
Prozirno zaglavlje
Upotrijebite prozirno zaglavlje koje postavlja prozirnu pozadinu zaglavlja i povlači stranicu prema gore, spajajući oboje.
Mobilna zaglavlja
Pomoću toga možete prilagoditi i prilagoditi prijelomne točke zaglavlja, postaviti drugačiji logotip, stilove izbornika, boje itd. za mobilni uređaj.
Mega izbornik
Stvorite prekrasne predloške sa svojim omiljenim alatom za izradu stranica ili ubacite kratki kod da uključite izgled unutar mega izbornika na vašoj web stranici.

Namjenska bočna traka
S Astrom možete izraditi bočne trake specifične za stranicu koje mogu nadjačati postavke i prilagodbe zadane bočne trake na vašoj web stranici.
Opcije zaglavlja i podnožja
Astra dolazi s nekoliko ugrađenih opcija zaglavlja i podnožja koje se mogu dodatno proširiti dodatkom Astra Pro.

Ljepljivo zaglavlje
Ovo je zaglavlje koje ostaje na vrhu stranice čak i kada se korisnik pomiče. Omogućuje brz pristup izborniku iz bilo kojeg dijela stranice.
Zaglavlja stranica
Možete dodati prilagođena zaglavlja stranica i postaviti pravila prikaza kako bi se prikazala na određenim stranicama i objavama vaše web stranice.

Boje i tipografija
Možete postaviti boje i fontove koji se dobro integriraju s vašim brendom i jednostavno upravljati bojama i tipografijom cijele web stranice.
Spremno za WooCommerce
Astra je u potpunosti spremna za WooCommerce i pomaže vam izgraditi i dizajnirati svoju trgovinu kroz sam alat za prilagodbu. Već danas možete izgraditi brzu i atraktivnu trgovinu!

Izgledi stranica
U kutiji
Astra vam omogućuje da svoj primarni sadržaj prikažete u okvirima kako biste ga razlikovali od ostalih sadržaja koji se vide na stranici.
Podstavljena
Možete umetnuti određene margine na rubove sadržaja kako biste mu dali podstavljeni izgled. Astrin podstavljeni izgled omogućuje vam da to učinite jednostavno.
Kontrola razmaka
Spacing Addon za Astru omogućuje vam upravljanje marginama i ispunama oko svih elemenata i nadjačava zadane postavke prostora.

Puna širina
Astra dolazi sa zadanim izgledom pune širine koji vam omogućuje korištenje cijele širine primarnog sadržaja na vašoj web stranici.
Fluidni raspored
Astra vam daje mogućnost odabira fluidnog izgleda koji vam omogućuje da cijelu web stranicu razvučete do kraja zaslona.
Zadani spremnik
Astra vam daje zadani spremnik, koji se naziva primarni spremnik s vlastitim specifičnim izgledom i postavkama unutar samog alata za prilagodbu.​
 • Like
Reakcije: Admin

Zadnje Ažuriranje

 1. Astra Pro | Wordpress Theme

  Astra Premium Starter Templates Pro v4.2.6 Preuzmite besplatnu temu Astra - Sve što vam je...
 2. Astra Pro | Wordpress Theme

  Astra Pro Addon v4.6.10 – Perfect Theme For Any Website Preuzmite besplatnu temu Astra - Sve...
 3. Astra Premium | Wordpress Theme

  Astra Premium Starter Templates Pro v4.2.5 Astra je brza, potpuno prilagodljiva i lijepa tema...
 4. Astra Premium | Starter Templates

  Astra Premium Starter Templates Pro v4.2.3 230+ web stranica spremnih za uvoz! Web lokacije...
 5. Astra Pro | Theme

  Astra Pro Addon v4.6.9 – Perfect Theme For Any Website Astra Pro je jednostavna, potpuno...

Slični Resursi

Astra Premium | WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
301 Redirects Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Admin Menu | Editor Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom