Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Bookio (Book Store WooCommerce)

Bookio (Book Store WooCommerce) [v1.1.0]

Nema dozvole za preuzimanje
Bookio v1.0.9 – Book Store WooCommerce WordPress Theme

Bookio by Wpbingo jaka je WP tema za Book Store WooCommerce trgovine. Koristi najnoviju verziju Bootstrapa kao pozadinskog okvira i lako ćete pronaći dizajn ove teme impresivan i prikladan za vašu trgovinu. Bookio stavlja veliki naglasak na usklađivanje proizvoda na temelju njihovih kategorija. No, također naglašava kako određene web komponente. Dizajn koji integrira komponente za isticanje posebnih proizvoda.

doc.png sale.png supp.png

Bookio je izgrađen na dodatku Elementor, tako da možete jednostavno povući i ispustiti kako biste prilagodili web stranicu svojim željama, osim toga Bookio je kompatibilan s 3 dodatka za više dobavljača (MultiVendorX, Wc Vendor, Dokan) koji vam pomažu u izradi web stranica s više dobavljača.

Bookio ima widgete za prikaz najprodavanijih proizvoda. Klizači bannera koji prikazuju istaknute proizvode i proizvode u trendu. Kategorije proizvoda osjećaju se glatko u korisničkom iskustvu. Osim toga, funkcija pretraživanja opsežna je onoliko koliko biste željeli, posebno za e-trgovinu. Kupci mogu definirati svoje pretraživanje na temelju kategorija, dostupnosti, uvjeta proizvoda, marki, raspona cijena, veličina, boja i raznih drugih prilagođenih specifikacija. Ukratko. Bookio je tema za vas!
O kompatibilnosti s više dobavljača

Kompatibilnost: Ova tema dobro funkcionira za dodatke trećih strana (Primjer: MultiVendorX, Wc Vendors ili Dokan). Ova tema neće imati pogreške kada instalirate i po želji dodate ove dodatke. Možete prilagoditi dodatak Multi Vendor i oni nisu potrebni za instaliranje i korištenje teme.

bookio.png

Rad: Ako instalirate dodatke za više dobavljača, oni neće biti u sukobu i dalje će raditi na temi, međutim svojstvima putem dodatka može se upravljati samo u konfiguraciji dodatka, a ne i putem teme. Budući da se svojstvima Multi Vendora upravlja putem različitih baza podataka. Programeri dodataka ne daju ovaj pristup.​

Zadnje Ažuriranje

  1. Bookio (Book Store WooCommerce)

    Bookio v1.0.9 – Book Store WooCommerce WordPress Theme Bookio by Wpbingo jaka je WP tema za...

Slični Resursi

Book Your Travel Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Electronics Store Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom