Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Bricks

Bricks [v1.9.7]

Nema dozvole za preuzimanje
Bricks Builder - Izgradite WordPress stranice tog ranga.

Izgradite WordPress stranice koje se rangiraju.
Brži, prilagodljiviji i učinkovitiji alat za vizualni dizajn vaše web-lokacije.

Vizualno uređivanje cijele stranice
Izgradite cijelu svoju web stranicu, vizualno. Sve na jednom ekranu. Od zaglavlja do podnožja i svega između. Ako to možete s WordPressom, možete i s Bricksom.
Pregledajte i prilagodite svoj dizajn za različite prijelomne točke kako bi vaša stranica izgledala zapanjujuće na svim uređajima.
Nema više patchworka koji se oslanja na desetke nepovezanih i skupih dodataka koji usporavaju i kvare vašu stranicu.

Dinamički podaci
Napunite svoje web mjesto dinamičkim podacima iz dodataka kao što su Advanced Custom Fields, Pods, Meta Box, CMB2 ili bilo koja druga WordPress prilagođena polja.
Savršen za generiranje dinamičkih predložaka za složene web stranice s prilagođenim vrstama postova kao što su nekretnine, oglasi, izgled vašeg bloga itd.
Pristupite alatu za odabir dinamičkih oznaka s ploče za uređivanje ili upisivanjem "{" prilikom uređivanja teksta kako biste otkrili sve svoje dinamičke podatke za umetanje jednim klikom.

Poništiti, povratiti
Jeste li nešto slučajno izbrisali? Pokvarili ste svoje stilove? Nema problema. Poništite/ponovite bilo koju promjenu jednim klikom ili putem tipkovničkih prečaca.

Bricks Builder - Izgradite WordPress stranice tog ranga.

Bricks stvaraju reviziju pri svakom spremanju. Pregledajte, pregledajte i vratite bilo koju snimku izravno iz alata za izgradnju.
Prilagodljivo spremanje
Bricks automatski sprema vaš rad svakih 60 sekundi. Slobodno prilagodite ovaj interval ili onemogućite automatsko spremanje.
Nespremljene promjene otkrivaju se automatski. Bricks vam govori kada pokušavate napustiti stranicu s nespremljenim promjenama.

Control Builder Acess
Definirajte razine pristupa graditelja za svaku korisničku ulogu ili pojedinačne korisnike. Odaberite bez pristupa, samo za uređivanje sadržaja ili puni pristup.
Na taj način možete zaštititi svoje ručno izrađene dizajne i dopustiti promjene izgleda samo određenim korisnicima.

Alat za izradu zaglavlja i podnožja
Izgradite responzivna zaglavlja i podnožja web stranice, vizualno. Položaj gore/lijevo/desno, ljepljiv, klizanje prema gore, s prilagodljivim mobilnim izbornikom koji klizi izvan platna.
Stvorite više predložaka zaglavlja i podnožja i postavite uvjete o tome gdje će se prikazati na vašoj web-lokaciji.
Sakrijte ih na svojim odredišnim stranicama jednim klikom.

Uredi kao dokument
Uredite svoj tekst izravno na platnu. Nije potrebno prebacivanje na ploču. Odaberite tekst mišem kako biste otkrili traku za brzo oblikovanje.

Stilovi stanja lebdenja
U potpunosti prilagodite stil bilo kojeg bloka kada vaši posjetitelji zadrže pokazivač iznad njih. Prebacujte se između "Normalnog" i "Stilova lebdenja" klikom na ikonu "kursor" na alatnoj traci alata za izradu.

Kontrole koje se mogu pretraživati
Bricks dolazi s toliko mnogo kontrola da je dobra ideja koristiti traku za pretraživanje na vrhu ploče za uređivanje kad god želite prilagoditi određenu postavku.
Savjet: Izravno pristupite traci za pretraživanje putem tipkovničkog prečaca CMD / CTRL + Shift + S.

Pin elementi
Prikvačite svoje najčešće korištene elemente na vrh ploče za još brži pristup.
Zadržite pokazivač iznad bilo kojeg elementa na ploči i kliknite ikonu "Prikvači" da biste ga prikvačili. Otkvačite element i on se vraća na zadani položaj.

prikaz strukture.
Pogled "Struktura" pruža vam rendgenski prikaz svih vaših blokova, a uredimo ili premjestimo bilo koji blok s lakoćom.
Preimenovanje vaših blokova čini čak i najsloženijim stranicama upravljivim.

Tipkovnički prečaci
Još više ubrzajte svoj tijek rada izvođenjem najčešćih radnji kao što su spremanje, pregled, uređivanje različitih prijelomnih točaka, poništavanje/ponovljenje itd. pomoću jednostavnih tipkovničkih prečaca.

Pregledajte svoj rad
Prebacite se između načina izrade i pregleda (CMD / CTRL + P) da biste odmah vidjeli kako vaša stranica izgleda.
Ili upotrijebite Frontend View da otvorite svoju stranicu u novoj kartici, koja se prikladno automatski osvježava kad god se vaše promjene spremaju.

Izradite vlastite elemente
Iako Bricks dolazi s više od 50 visoko prilagodljivih elemenata, uvijek možete izraditi vlastite elemente s malo PHP-a, HTML-a i CSS-a.
Nije potrebna komplicirana kompilacija. Samo kodirajte i spremite svoj element.

Upravljanje stranicama
Objavljujte, stvarajte i prelazite između stranica ili bilo koje vrste posta omogućene za Bricks izravno unutar alatne trake za izradu.
Uredite svoj nacrt i objavite ga izravno unutar Bricksa.

Potpuno prevodivo & RTL
Prevedite bilo koji dio Bricksa na jezik po vašem izboru. Podijelite svoj prijevod s nama kako biste besplatno dobili Ultimate licencu.
Bricks također podržavaju jezike koji se pišu zdesna nalijevo (RTL) kao što su arapski, hebrejski itd.​
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom