Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Coinpress | WordPress Theme

Coinpress | WordPress Theme [ v1.0.10 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Coinpress – ICO Cryptocurrency Magazin & Blog WordPress tema

Coinpress je višenamjenska WordPress tema za kriptovalute. Snažan je, moderan i hrabar, savršen za kriptovalute i financijski blog općenito. Možete ga koristiti i kao web stranicu kriptokouča ili jednostavno kao web stranicu financijskog savjetnika i knjigovođe. Recite svijetu o svojoj kripto poslovnoj kompaniji ili ICO agenciji i koliko zarađujete sa svojom opremom za rudarenje ili poslovnom organizacijom kriptovaluta u cjelini.

Tema je opremljena posebnim kripto dodacima napravljenim za ICO i kripto trgovinu ili trgovinu. Možete promovirati svoju kripto firmu ili prikupiti nešto novca za svoj kripto novčić. Lako je prodati svoj novčić ili prihvatiti donacije i plaćanja u stvarnom novcu ili kripto valutama kao što su Bitcoin, Etherium itd.

Cryptocurrency Magazin & Blog WordPress tema

Coinpress – WordPress tema za revijo in blog o kriptovalutah ICO

Coinpress je večnamenska WordPress tema za kriptovalute. Je zmogljiv, eleganten in drzen, popoln za kriptovalute in finančno bloganje na splošno. Uporabite ga lahko tudi kot spletno mesto za kriptocoaching ali preprosto kot spletno mesto za finančnega svetovalca in računovodjo. Povejte svetu o svojem kripto poslovnem podjetju ali ICO agenciji in o tem, koliko zaslužite s svojo rudarsko opremo ali poslovno organizacijo kriptovalut kot celoto.

Tema je opremljena s posebnimi kripto vtičniki, narejenimi za ICO in kripto trgovanje ali trgovanje. Lahko promovirate svoj kripto posel ali zberete nekaj denarja za svoj kripto kovanec. Preprosto je prodati svoj kovanec ali sprejeti donacije in plačila v pravem denarju ali kriptovalutah, kot so Bitcoin, Etherium itd.​
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom