Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
FileBird

FileBird [v6.1.2]

Nema dozvole za preuzimanje
Preuzmite besplatni FileBird - WordPress Media Library Folders Premium Nulled CodeCanyon 21715379
Imate li hiljade svojih datoteka u WordPress medijskoj biblioteci? I imate problema sa upravljanjem njima? FileBird – plugin WordPress Media Library Folders je rođen da vam pomogne da svoju WordPress medijsku biblioteku podignete na viši nivo!

Jeste li administrator WordPress web stranice?

Razvoj stranice znači da ćete iz dana u dan dodavati mnoštvo novih medijskih datoteka kao što su slike, video zapisi, audiozapisi, PDF, txt, docx, .ect u bazu podataka vaše web stranice. Kao rezultat toga, vaša stranica će morati pohraniti hiljade datoteka. U podrazumevanoj bazi podataka WordPress medija, niste u mogućnosti da organizujete datoteke na logičan način i želite da to možete da radite kao što radite sa svojim fajlovima na svom računaru, zar ne? Kada želite da potražite određenu otpremljenu datoteku na svojoj WordPress stranici, zar ne znate kako da je pronađete?

FileBird – WordPress Media Library Folders je rođen da vam pomogne da savladate prepreku. Ovaj dodatak vam daje mogućnost da jednostavno organizirate svoje datoteke u medijskoj biblioteci vaše stranice. Uz ovaj alat u ruci, možete upravljati i organizirati hiljade slika, audio zapisa, video zapisa i drugih datoteka u vašoj medijskoj biblioteci.

FileBird.jpg

Upravljanje datotekama u WordPressu nikada nije bilo lakše. Možete jednostavno prevući i ispustiti da otpremite ili premjestite datoteke/fascikle. Ovo će vam pomoći da uštedite tonu vremena potrebnog za postavljanje vaših medijskih datoteka. Hijerarhijski prikaz vaših fascikli će vam takođe olakšati stvari da brzo pronađete određene fascikle u treptaju oka.

KARAKTERISTIKE
PRIJATELJSKI KORISNIČKI INTERFEJS
Prevucite i ispustite da otpremite/premjestite datoteke u foldere. Prevucite i ispustite da biste preuredili foldere.

SMART KONTEKST MENI
Kliknite desnim tasterom miša da biste brzo kreirali, preimenovali ili izbrisali fascikle poput onoga što radite na računaru.

POTPUNA KONTROLA U JEDNOJ TRACI SA alatkama
Traka sa alatkama sa leve strane vam omogućava da kontrolišete sve svoje fascikle/fajlove. Možete kreirati, preuređivati, preimenovati ili brisati foldere.

NEOGRANIČENI FOLDERI/ PODMAPIPE
Možete kreirati neograničen broj foldera/podfoldera za sve svoje medijske datoteke.

PODRŽANE MNOGE VRSTE DATOTEKA
Kao zadano za WordPress, dozvoljeno vam je da otpremate samo najčešće korištene tipove datoteka. Pomoću ovog dodatka možete ručno upravljati većinom dozvoljenih tipova datoteka.

KOMPATIBILNOST TREĆE STRANE
Ovaj dodatak je kompatibilan sa većinom tema ili dodataka.

PODRŽANI MNOGI JEZICI
Ovaj dodatak podržava najpopularnije jezike kao što su engleski, španski, italijanski, francuski itd.​

Slični Resursi

FileBird Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
FileBird - WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom