Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Grand Restaurant HTML Template

Premium Grand Restaurant HTML Template [ 1.0 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
Grand Restaurant – Responsive HTML Restaurant Template

Grand Restaurant je čista i moderna WordPress tema za kafiće i restorane i sve poslovne web stranice vezane za hranu. Napravljen sa najnovijom WordPress tehnologijom. Grand Restaurant podržava responzivni izgled tako da izgleda sjajno na svim uređajima. Ima unaprijed definiran stil za restoran moderne kuhinje, restoran azijske hrane i restoran elegantne hrane koji se može uvesti jednim klikom.

Grand Restaurant je responzivni predložak na jednoj stranici, ovaj trendi i super responzivni predložak je pogodan za vaše poslovanje. Izgrađen je koristeći Bootstrap4 framework.

Ovo je moderan predložak koji je savršeno prikladan za hranu, restorane, kafiće, brzu hranu, kuhanje, pizzu, preduzeća ili bilo koju vrstu osobe ili biznisa koji žele da prikažu svoj rad, usluge i profesionalan način.

Napravite vlastitu web stranicu s našim prekrasnim – Food & Restaurant HTML5 Template!

Ovaj predložak je lako prilagodljiv, potpuno prilagodljiv i podržava sve moderne preglednike i uređaje.

Napravite vlastitu web stranicu s našim prekrasnim Grand Restaurant – Responsive HTML Restaurant Template

Grand Restaurant HTML Template

Grand Restaurant – odzivna predloga restavracije HTML

Grand Restaurant je čista in sodobna WordPress tema za kavarne in restavracije ter vsa poslovna spletna mesta, povezana s hrano. Zgrajeno z najnovejšo tehnologijo WordPress. Grand Restaurant podpira odzivno postavitev, tako da je videti odlično na vseh napravah. Ima vnaprej določen slog za restavracijo s sodobno kuhinjo, restavracijo z azijsko hrano in restavracijo z elegantno hrano, ki jih je mogoče uvoziti z enim klikom.

Grand Restaurant je enostranska odzivna predloga, ta trendovska in super odzivna predloga je primerna za vaše podjetje. Zgrajen je z uporabo ogrodja Bootstrap4.

To je sodobna predloga, ki je popolna za hrano, restavracije, kavarne, hitro prehrano, kuhanje, pico, podjetja ali katero koli vrsto osebe ali podjetja, ki želi predstaviti svoje delo, storitve in profesionalen način.

Ustvarite svoje spletno mesto z našo čudovito predlogo HTML5 za hrano in restavracije!

Ta predloga je enostavno prilagodljiva, popolnoma odzivna in podpira vse sodobne brskalnike in naprave.

Ustvarite svoje spletno mesto z našo čudovito restavracijo Grand – odzivno predlogo restavracije HTML​

Slični Resursi

Hostiko - Hosting HTML Boots
5.00 star(s) 1 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom