Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Hostiko | WordPress Theme

Prodavnica Hostiko | WordPress Theme [83.0.0]

Nema dozvole za preuzimanje
ThemeForest Hostiko - WordPress Theme

ThemeForest Hostiko je raznovrsna WordPress tema kreirana posebno za hosting preduzeća, koja se neprimetno integriše sa WHMCS za poboljšanu funkcionalnost. Ovaj predložak nudi robusnu platformu za hosting kompanije za efikasno prikazivanje svojih usluga i proizvoda. Njegov responzivni dizajn osigurava optimalne performanse na različitim uređajima, zadovoljavajući široku publiku u industriji hostinga.
Opis predloška

Predložak se može pohvaliti čistim i modernim izgledom, s fokusom na navigaciju prilagođenu korisniku kako bi posjetiteljima pružio besprijekorno iskustvo pregledavanja. Šema boja je pažljivo odabrana kako bi odisala profesionalnošću i povjerenjem, bitnim elementima u industriji hostinga. Raspored elemenata je strateški organiziran da istakne ključne karakteristike i usluge koje nude hosting provajderi, osiguravajući jasnu komunikaciju s potencijalnim klijentima.

Jedna od istaknutih karakteristika predloška je njegova integracija sa WHMCS, popularnim rješenjem za upravljanje klijentima i naplatom za web hosting kompanije. Ova integracija omogućava neometano upravljanje klijentskim nalozima, automatizovano naplatu i sisteme za prodaju karata, pojednostavljujući rad hosting provajdera. Njegova kompatibilnost sa WHMCS poboljšava cjelokupno korisničko iskustvo i efikasnost i za hosting kompaniju i za njene klijente.

Pored svojih funkcionalnih aspekata, filozofija dizajna iza ThemeForest Hostiko daje prednost profesionalnom i uglađenom izgledu koji je u skladu sa zahtjevima brendiranja hosting kompanija. Izbor tipografije, razmaka i slika zajedno radi na stvaranju kohezivnog i vizualno privlačnog predloška web stranice koji je u skladu sa standardima industrije hostinga. Elementi dizajna su promišljeno dizajnirani kako bi poboljšali cjelokupno korisničko iskustvo i prenijeli osjećaj pouzdanosti i kredibiliteta.

Specifične karakteristike prilagođene hosting predlošku uključuju tabele sa cenama, funkcije pretraživanja domena i podršku za SSL sertifikate, sve bitne komponente za hosting preduzeća da efikasno prikažu svoju ponudu. Izgled je dizajniran tako da se neprimetno prilagodi ovim karakteristikama, pružajući platformu za hosting provajdere da jasno komuniciraju svoje usluge i privuku potencijalne klijente. Intuitivni dizajn olakšava posjetiteljima da se kreću kroz web stranicu i efikasno pronađu informacije koje su im potrebne.

Sa fokusom na praktične aplikacije, predložak nudi opcije prilagođavanja koje omogućavaju hosting kompanijama da ga prilagode svojim specifičnim zahtjevima brendiranja. Od prilagođenih shema boja do fleksibilnih opcija rasporeda, pruža svestranost potrebnu za hosting kompanije za stvaranje jedinstvenog i privlačnog prisustva na mreži. Ova prilagodljivost osigurava da svaki provajder hostinga može jasno predstaviti svoje usluge uz održavanje profesionalnog i kohezivnog izgleda.

Sve u svemu, ovaj WordPress predložak za hosting je sveobuhvatno rješenje za hosting kompanije koje žele uspostaviti snažno prisustvo na mreži. Njegova besprekorna integracija sa WHMCS, moderni elementi dizajna i praktične karakteristike čine ga idealnim izborom za hosting kompanije koje imaju za cilj da privuku i zadrže klijente u konkurentskoj industriji.

Hostiko | WordPress Theme

ThemeForest Hostiko je vsestranska WordPress tema, izdelana posebej za gostovanje podjetij, ki se brezhibno integrira z WHMCS za izboljšano funkcionalnost. Ta predloga ponuja robustno platformo za podjetja, ki gostujejo, da učinkovito predstavijo svoje storitve in izdelke. Njegova odzivna zasnova zagotavlja optimalno delovanje v različnih napravah, ki skrbi za široko občinstvo v industriji gostovanja.
Opis predloge

Predloga se ponaša s čisto in moderno postavitvijo, s poudarkom na uporabniku prijazni navigaciji, ki obiskovalcem zagotavlja brezhibno izkušnjo brskanja. Barvna shema je skrbno izbrana, da izžareva profesionalnost in zaupanje, bistvena elementa v industriji gostovanja. Postavitev elementov je strateško organizirana, da poudari ključne funkcije in storitve, ki jih ponujajo ponudniki gostovanja, kar zagotavlja jasno komunikacijo s potencialnimi strankami.

Ena od izjemnih lastnosti predloge je njena integracija z WHMCS, priljubljeno rešitvijo za upravljanje strank in zaračunavanje za podjetja, ki gostijo spletna mesta. Ta integracija omogoča brezhibno upravljanje računov strank, avtomatizirano zaračunavanje in podporne sisteme izdajanja vozovnic, kar poenostavlja delovanje ponudnikov gostovanja. Njegova združljivost z WHMCS izboljša splošno uporabniško izkušnjo in učinkovitost tako za gostiteljsko podjetje kot za njegove stranke.

Poleg funkcionalnih vidikov filozofija oblikovanja za ThemeForest Hostiko daje prednost profesionalnemu in uglajenemu videzu, ki je v skladu z zahtevami blagovne znamke gostiteljskih podjetij. Izbira tipografije, razmikov in slik skupaj ustvarja kohezivno in vizualno privlačno predlogo spletnega mesta, ki odmeva s standardi industrije gostovanja. Elementi oblikovanja so premišljeno oblikovani, da izboljšajo splošno uporabniško izkušnjo in dajejo občutek zanesljivosti in verodostojnosti.

Posebne funkcije, prilagojene za predlogo gostovanja, vključujejo tabele s cenami, funkcije iskanja po domeni in podporo za certifikate SSL, vse bistvene komponente za podjetja, ki gostujejo, da učinkovito predstavijo svoje ponudbe. Postavitev je zasnovana tako, da se brezhibno prilagodi tem funkcijam in ponudnikom gostovanja zagotavlja platformo za jasno sporočanje svojih storitev in privabljanje potencialnih strank. Intuitivni dizajn obiskovalcem olajša krmarjenje po spletnem mestu in učinkovito iskanje informacij, ki jih potrebujejo.

S poudarkom na praktičnih aplikacijah predloga ponuja možnosti prilagajanja, ki podjetjem za gostovanje omogočajo, da jo prilagodijo svojim posebnim zahtevam glede blagovne znamke. Od barvnih shem po meri do prilagodljivih možnosti postavitve zagotavlja vsestranskost, ki jo potrebujejo gostujoča podjetja za ustvarjanje edinstvene in privlačne spletne prisotnosti. Ta prilagodljivost zagotavlja, da lahko vsak ponudnik gostovanja razločno predstavi svoje storitve, hkrati pa ohranja profesionalen in koheziven videz.

Na splošno je ta predloga za gostovanje WordPress celovita rešitev za gostovanje podjetij, ki želijo vzpostaviti močno spletno prisotnost. Zaradi brezhibne integracije z WHMCS, sodobnih oblikovalskih elementov in praktičnih funkcij je idealna izbira za gostujoča podjetja, ki želijo pritegniti in obdržati stranke v konkurenčni industriji.​

Slični Resursi

Google ads alanı
Nazad
Top Bottom