Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
JoomlArt Nova - Joomla Template

Premium JoomlArt Nova - Joomla Template [ v1.0.3 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
JoomlArt Nova - Joomla predložak

JA Nova je dinamičan i svestran predložak dizajniran posebno za startupe koji koriste Joomla platformu. Ovaj predložak nudi širok spektar funkcija i mogućnosti prilagođavanja kako bi pomogao preduzećima da kreiraju profesionalno i privlačno prisustvo na mreži. Sa svojim čistim i modernim dizajnom, JoomlArt Nova nudi vizuelno privlačan interfejs koji je i jednostavan za korišćenje i intuitivan.

Opis predloška

Ovaj predložak za Joomla pruža korisnicima responzivni izgled, osiguravajući da njihova web stranica izgleda sjajno na svim uređajima, uključujući desktop, tablete i mobilne telefone. Takođe podržava grafiku spremnu za mrežnicu, poboljšavajući ukupno vizuelno iskustvo za korisnike. Predložak je izgrađen na moćnom T3 Framework-u, pružajući čvrstu osnovu za prilagođavanje i fleksibilnost.

Jedna od istaknutih karakteristika ovog predloška je njegova opsežna ploča sa opcijama teme, koja korisnicima omogućava da lako prilagode i konfigurišu različite aspekte svoje web stranice. Od odabira različitih shema boja do prilagođavanja postavki tipografije, korisnici imaju potpunu kontrolu nad elementima dizajna svoje stranice. Ova fleksibilnost omogućava preduzećima da kreiraju jedinstveno i personalizovano prisustvo na mreži koje je u skladu sa identitetom njihovog brenda.

JA Nova također dolazi sa širokim izborom unaprijed dizajniranih izgleda stranica i modula, nudeći korisnicima brz i praktičan način za kreiranje stranica bogatih sadržajem. Bilo da se radi o portfoliju, blogu ili stranici za kontakt, ovaj predložak korisnicima pruža alate koji su im potrebni da prikažu svoje proizvode, podijele svoje ideje i efikasno se povežu sa svojom publikom.

Što se tiče funkcionalnosti, JA Nova je opremljen nizom korisnih funkcija, uključujući moćan modul za pretraživanje, integraciju društvenih medija i ugrađeni sistem za komentarisanje. Ove funkcije omogućavaju preduzećima da poboljšaju korisničko iskustvo na svojoj web stranici, poboljšaju angažman i potaknu interakciju korisnika.

Nadalje, ovaj predložak je optimiziran za tražilice, osiguravajući da kompanije mogu maksimalno povećati svoju vidljivost i doseći širu publiku. Predložak prati najbolje prakse za SEO na stranici, kao što su čista struktura koda i dobro organizovan sadržaj, dajući preduzećima konkurentsku prednost u njihovom prisustvu na mreži.

Sve u svemu, JoomlArt Nova je robustan i bogat predložak za Joomlu koji je posebno dizajniran za startupove. Sa svojim modernim dizajnom, opcijama prilagođavanja i korisničkim sučeljem, ovaj predložak je vrijedan alat za tvrtke koje žele uspostaviti profesionalno prisustvo na mreži.

JoomlArt Nova - Joomla Template

JA Nova je dinamična in vsestranska predloga, zasnovana posebej za startupe, ki uporabljajo platformo Joomla. Ta predloga ponuja široko paleto funkcij in možnosti prilagajanja, ki podjetjem pomagajo ustvariti profesionalno in privlačno spletno prisotnost. JoomlArt Nova s svojim čistim in modernim dizajnom ponuja vizualno privlačen vmesnik, ki je enostaven za uporabo in intuitiven.

Opis predloge

Ta predloga Joomla uporabnikom ponuja odzivno postavitev, ki zagotavlja, da je njihova spletna stran videti odlično na vseh napravah, vključno z namiznimi, tabličnimi in mobilnimi telefoni. Podpira tudi grafiko, pripravljeno za mrežnico, kar izboljša splošno vizualno izkušnjo za uporabnike. Predloga je zgrajena na zmogljivem ogrodju T3, ki zagotavlja trdne temelje za prilagajanje in prilagodljivost.

Ena od izstopajočih lastnosti te predloge je njena obsežna plošča z možnostmi teme, ki uporabnikom omogoča preprosto prilagajanje in konfiguracijo različnih vidikov njihovega spletnega mesta. Od izbire različnih barvnih shem do prilagajanja nastavitev tipografije imajo uporabniki popoln nadzor nad oblikovalskimi elementi svojega spletnega mesta. Ta prilagodljivost podjetjem omogoča, da ustvarijo edinstveno in prilagojeno spletno prisotnost, ki je usklajena z identiteto njihove blagovne znamke.

JA Nova ima tudi široko izbiro vnaprej oblikovanih postavitev strani in modulov, ki uporabnikom ponujajo hiter in priročen način ustvarjanja vsebinsko bogatih strani. Ne glede na to, ali gre za portfelj, spletni dnevnik ali kontaktno stran, ta predloga uporabnikom ponuja orodja, ki jih potrebujejo za predstavitev svojih izdelkov, deljenje svojih zamisli in učinkovito povezovanje s svojim občinstvom.

Kar zadeva funkcionalnost, je JA Nova opremljena s številnimi uporabnimi funkcijami, vključno z zmogljivim iskalnim modulom, integracijo družbenih medijev in vgrajenim sistemom za komentiranje. Te funkcije omogočajo podjetjem, da izboljšajo uporabniško izkušnjo na svojem spletnem mestu, izboljšajo sodelovanje in spodbujajo interakcijo uporabnikov.

Poleg tega je ta predloga optimizirana za iskalnike, kar zagotavlja, da lahko podjetja povečajo svojo prepoznavnost in dosežejo širše občinstvo. Predloga sledi najboljšim praksam za SEO na strani, kot sta čista struktura kode in dobro organizirana vsebina, kar podjetjem daje konkurenčno prednost pri njihovi spletni prisotnosti.

Na splošno je JoomlArt Nova robustna in s funkcijami bogata predloga Joomla, zasnovana posebej za startupe. S svojim sodobnim dizajnom, možnostmi prilagajanja in uporabniškim vmesnikom je ta predloga dragoceno orodje za podjetja, ki želijo vzpostaviti profesionalno spletno prisotnost.​

Slični Resursi

JoomlArt Boxing - Joomla Template Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
JoomlArt Teline V - Joomla Template Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Nova godina i samoobračun Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom