Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
JoomShaper NewsKit

Premium JoomShaper NewsKit [ 2.0.0 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
NewsKit je čista i funkcionalna Joomla! 3.7+ šablon iz JoomShapera. To je najbolji izbor za sve vrste vijesti, časopisa, izdavaštva i stranica s recenzijama. NewsKit se fokusira na medije, komunikaciju i trendove. Dolazi sa 2 različita izgleda za istaknute priče i rasporedom na mreži za početne stranice.

NewsKit je pogodan za sve vrste časopisa, blogova i publike. Dizajniran je da pruži brzo i jednostavno rješenje za ljude koji žele stvoriti online portal profesionalnog izgleda također o svom gradu ili lokalnoj zajednici. NewsKit je sve-u-jednom moderan, moderan Joomla predložak koji vam omogućava da istaknete svoje najvažnije ili najnovije sadržaje. Kao i uvijek, demo izgled je vrlo intuitivan i može se lako prilagoditi. Zasnovan na modularnom Bootstrap dizajnu, NewsKit je izvorno osjetljiv, kompatibilan s pretraživačima, desktop i mobilnim uređajima.

Šablon se može koristiti sa bilo kojim jezikom jer je izvorni prevod i spreman za RTL. Takođe podržava standarde Retina ekrana za grafiku veće rezolucije. NewsKit je razvijen na JoomShaperovom nagrađivanom Helix3 šablonskom okviru. Koristi SP Page Builder Pro (vrijednost 49 USD) za pravljenje stranica, a dostupan je besplatno u šablonskom QuickStart paketu. Dodavanje, uređivanje i prilagođavanje elemenata na stranici je zaista brzo i intuitivno sa live frontend vizuelnim sistemom prevlačenja i ispuštanja. Integracija AcyMailing biltena je također veliki plus. Dok mi nudimo 4 unaprijed postavljene boje unutra, možete dobiti neograničene sheme boja koristeći Helix opcije. Izgradite svoju uspješnu web stranicu časopisa za nekoliko sati!

JoomShaper NewsKit

NewsKit je čista in funkcionalna Joomla! Predloga 3.7+ podjetja JoomShaper. Je najboljša izbira za vse vrste strani z novicami, revijami, založbami in pregledi. NewsKit se osredotoča na medije, komunikacijo in trende. Na voljo je z 2 različnima postavitvama za predstavljene zgodbe in mrežno postavitvijo za domače strani.

NewsKit je primeren za vse vrste revij, blogov in občinstva. Zasnovan je tako, da zagotavlja hitro in enostavno rešitev za ljudi, ki želijo ustvariti spletni portal profesionalnega videza tudi o svojem mestu ali lokalni skupnosti. NewsKit je vse-v-enem moderna, elegantna predloga Joomla, ki vam omogoča, da poudarite svojo najpomembnejšo ali najnovejšo vsebino. Kot vedno je demo postavitev zelo intuitivna in jo je mogoče preprosto prilagoditi. NewsKit, ki temelji na modularni zasnovi Bootstrap, je izvorno odziven, navzkrižno združljiv z brskalniki, namiznimi in mobilnimi napravami.

Predlogo je mogoče uporabiti s katerim koli jezikom, saj je pripravljena za izvorni prevod in RTL. Podpira tudi standarde zaslona Retina za grafiko višje ločljivosti. NewsKit je razvit na JoomShaperjevem nagrajenem ogrodju predlog Helix3. Za gradnjo strani uporablja SP Page Builder Pro (vrednost 49 USD) in je brezplačno na voljo v paketu QuickStart za predloge. Dodajanje, urejanje in prilagajanje elementov na strani je zelo hitro in intuitivno s sistemom vizualnega povleci in spusti v živo. Velik plus je tudi integracija glasila AcyMailing. Čeprav nudimo 4 prednastavljene barve v notranjosti, lahko dobite neomejene barvne sheme z možnostmi Helix. Zgradite svojo uspešno spletno stran revije v nekaj urah!​

Slični Resursi

JoomShaper Revibe Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom