Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
JS Travelia - Joomla Themes

Premium JS Travelia - Joomla Themes [ 2.0.0 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
Travelia je najbolje rješenje za bilo koji putnički ili turistički blog i portfolio projekte. Predložak sa svojim Quickstart paketom bio bi prikladan za blogove o putovanjima (blogere), odmarališta, turističke web stranice, turističke vodiče i još mnogo toga.

Travelia nudi savršen način za dijeljenje slika sa vašeg putovanja, savjeta, iskustava i avantura. Prepuna je mnoštva funkcija i prekrasnih dizajna koji pomažu da posjetitelje pretvorite u kupce vašeg objekta koji plaćaju. Travelia nudi 3 različite unaprijed napravljene varijacije početne stranice. Odlično koristi stil boja i sekcija. Pruža vam ogromnu fleksibilnost i može vam uštedjeti dosta vremena. Stranice su vrlo intuitivne i lako prilagodljive.

Zasnovano na modularnom Bootstrap dizajnu, Travelia je potpuno prilagodljiva i kompatibilna je sa različitim pretraživačima. Može se koristiti sa bilo kojim jezikom jer je izvorni prevod i spreman za RTL. Travelia je razvijena na JoomShaper-ovom Helix3 šablonskom okviru. Preuzmite potpunu kontrolu nad dizajnom vaše web stranice. Kreirajte različite izglede, takođe sa pozadinskim slikama, koristeći drag & drop SP Page Builder Pro (vrijednost od 49 USD) koji je besplatan u paketu QuickStart šablona.

To je savršeno CMS rješenje za putnike koji žele dokumentirati svoje putovanje ili turističke vodiče koji žele pisati o lokacijama.


JS Travelia J3.x & J4.x

JS Travelia - Joomla Themes

Travelia je najboljša rešitev za vse popotniške ali turistične bloge in portfeljske projekte. Predloga s paketom hitrega zagona bi bila primerna za popotniške bloge (blogerje), letovišča, turistična spletna mesta, turistične vodnike in drugo.

Travelia ponuja popoln način za deljenje slik s potovanja, nasvetov, izkušenj in dogodivščin. Poln je številnih funkcij in čudovitih dizajnov, ki pomagajo pretvoriti obiskovalce v plačljive stranke vaše ustanove. Travelia ponuja 3 različne vnaprej izdelane različice domače strani. Odlično uporablja barvo in oblikovanje odsekov. Omogoča vam ogromno prilagodljivosti in vam lahko prihrani veliko časa. Strani so zelo intuitivne in enostavno prilagodljive.

Travelia, ki temelji na modularni zasnovi Bootstrap, je popolnoma odzivna in združljiva z različnimi brskalniki. Uporablja se lahko s katerim koli jezikom, saj je izvorno pripravljen za prevod in RTL. Travelia je bila razvita na JoomShaperjevem ogrodju predlog Helix3. Prevzemite popoln nadzor nad zasnovo svojega spletnega mesta. Ustvarite različne postavitve, tudi s slikami v ozadju, z uporabo povleci in spusti SP Page Builder Pro (vrednost 49 USD), ki je brezplačno na voljo v paketu QuickStart s predlogo.

Je popolna rešitev CMS za popotnike, ki želijo dokumentirati svoje potovanje, ali potovalne vodnike, ki bi radi pisali o lokacijah.​
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom