Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Kadence | Blocks Pro

Kadence | Blocks Pro [ 2.3.8 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Kadence Blocks Pro Addon

Svaki je blok pažljivo izrađen u nadi da će učiniti vaš proces dizajniranja stranice ugodnim i korisnim. Uz Kadence Blocks Pro Addon, nastojimo pružiti alate koji nadilaze očekivanja i korisniku omogućuju jedinstvene kreativne mogućnosti.

Ovi blokovi nisu samo unaprijed postavljeni stilski element, već alati za stvaranje privlačnog sadržaja s neograničenim dizajnerskim potencijalom. Zbog toga neke opcije mogu biti neodoljive na prvi pogled, stoga vas potičemo da uronite u našu unaprijed izgrađenu biblioteku dok učite ove građevne elemente koji će vam pomoći da vizualizirate potencijal.

Značajke dodatka Kadence Blocks Pro:

kadence-block-pro.jpg

Preklapanje slike – blok Preklapanje slike brz je i jednostavan način za stvaranje naslovne slike s postavkom veze i lebdenja. Sjajno funkcionira unutar bloka stupaca zajedno s drugim blokovima preklapanja slika, ali se također može koristiti kao široki blok i blok pune širine.

Advanced-Form-Block-Analytics.png

Post Grid / Carousel: blok Post Grid Carousel jedan je od najmoćnijih blokova u ponudi. Možete prikazati postove na temelju datuma, kategorije, oznake i/ili naslova ili možete brzo i ručno odabrati koje postove želite prikazati putem modala odabranog pojedinačnog posta. Nakon što imate postove koje želite prikazati, mogućnosti oblikovanja gotovo su neograničene. Kontrolirajte ispunu, fontove, pozadinu, omjer istaknute slike, omogućite i onemogućite područja. Prikaz kao vrtuljak ili rešetka ili zidana mreža. Možete čak omogućiti i označavanje stranica.​
  • Like
Reakcije: Admin

Zadnje Ažuriranje

  1. Kadence | Blocks Pro

    Kadence Blocks Pro 2.3.8 + Pro 1.0.20 + Shop Kit 2.0.22 Kadence Theme Pro Besplatne premium...

Slični Resursi

301 Redirects Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Admin Menu | Editor Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom