Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Lagom Website Builder

Lagom Website Builder [ 2.2.5 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Lagom WHMCS One Step Order Form v1.2.4 Nulled

Lagom One Step Form For WHMCS sigurno će preurediti iskustvo kupovine svojom izuzetno ukusnom i dobro izbalansiranom kompozicijom. Od trendi izgleda i stilova do višestrukih opcija prilagođavanja, ovaj oblik je osmišljen do posljednjeg detalja kako bi zadovoljio svaki ukus.

Da li će vaši kupci proći kroz proces naručivanja u jednom ili dva koraka, u potpunosti ovisi o vama, baš kao i odabiru da li okvir sa sažetkom treba biti vidljiv kao bočna traka ili na dnu ekrana. Štaviše, paketi proizvoda dolaze u dvije vrste i mogu se prikazati u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Da biste dodali taj poseban dodir, također ste slobodni da implementirate bilo koji iz niza opcionih dodataka, kao što je klizač pametnog paketa, dodatne navigacijske kartice ili reflektori domene. Čak i tako fini detalji mogu se upravljati kao prilagođena polja za narudžbu, kao i slike za konfigurabilna polja opcija i dodatke proizvoda.

Modul također sadrži geolokaciju koja automatski postavlja jezik i valutu na osnovu lokacije vašeg klijenta. Štaviše, zahvaljujući integraciji sa Discount Centrom za WHMCS, vaši klijenti će lako pregledati i uporediti snižene cijene prilikom pregledavanja pločica proizvoda ili sažetka narudžbe. Također se isplati kombinirati ovaj modul sa plaćanjem Gateway naknada za WHMCS, jer pomaže u pametnoj i automatiziranoj dodjeli naknada i popusta ovisno o tome koji pristupnik korisnik odabere prije dovršetka narudžbe.

Lagom Website Builder

Lagom One Step Order Form za WHMCS može se koristiti u vašem WHMCS-u kao samostalni modul, to jest bez instalirane Lagom klijentske teme, ali je zahvaljujući ovoj posebnoj kombinaciji pristup još tri stila, svaki obogaćen sa 5 slobodno prilagodljivih shema boja, je otključan za trenutnu aplikaciju. Budite sigurni, koju god opciju da preferirate, vaši klijenti će uživati u jednako osjetljivom sučelju dobro prilagođenom za sve vrste uređaja i veličine ekrana.

Nikada nije bilo tako lako pretvoriti svoj promet u prodaju. Investirajte u Lagom obrazac za narudžbu u jednom koraku Da bi WHMCS iskoristio modernu estetiku i dozvolio da se uzbuđenje narudžbe zauvijek nastani na vašoj web stranici!​

Zadnje Ažuriranje

  1. Lagom + Website Builder

    Lagom 2.2.5 + Website Builder – Solution for WHMCS Business Lagom One Step Form For WHMCS...

Slični Resursi

Beaver Builder Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Profile Builder | Pro Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
SP Page Builder Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom