Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
LoginPress | Plugin + Addons

LoginPress | Plugin + Addons [ v3.1.0 ]

Nema dozvole za preuzimanje
LoginPress PRO v3.1.0 + Addons

Dodatak za LoginPress iz LoginPress-a zadržava mnogo područja prilagođavanja za izmjenu dizajna ove stranice za prijavu na WordPress. Moguće je promijeniti izgled i teksturu stranice za prijavu u potpunosti poruka o grešci prilikom prijave, zaboravljenih poruka o grešci, poruka o grešci pri upisu, poruke o zanemarenom znaku lozinke i još mnogo toga.
LoginPress dodatak će vama i vašim klijentima pružiti osjećaj da je to personalizirana stranica za prijavu i dio dizajna web stranice. Morate pogledati Demo video o tome kako je moguće prilagoditi web stranicu za prijavu na WordPress.

Dodatak LoginPress je napravljen pomoću API-ja Customizer koji postaje popularan za pregled nekih promjena u dizajnu WordPress-a uživo. Dakle, sa LoginPress-om možete odmah pregledati promjene vaše stranice za prijavu. Ovaj dodatak za prilagođavanje prijave je dovoljno jednostavan i obavezan bez mogućnosti programiranja. Imajte izbore samo za svaku komponentu na obrascu za prijavu i izradite potpuno novu prilagođenu stranicu za prijavu za nekoliko minuta.

LoginPress | Plugin + Addons

Vtičnik LoginPress podjetja LoginPress ohranja veliko področij prilagajanja za spreminjanje zasnove te prijavne strani WordPressa. Videz in teksturo prijavne strani je mogoče v celoti spremeniti za sporočila o napakah pri prijavi, sporočila o pozabljenih napakah, sporočila o napakah pri vpisu, sporočilo o zanemarjenem podpisu gesla in še veliko več.
Vtičnik LoginPress bo vam in vašim strankam dal občutek, da je prilagojena prijavna stran in del zasnove spletnega mesta. Morate si ogledati predstavitveni video o tem, kako je mogoče prilagoditi prijavno spletno stran WordPress.

Vtičnik LoginPress je izdelan z uporabo API-ja Customizer, ki postaja priljubljen za predogled v živo nekaterih sprememb dizajna WordPressa. Tako si lahko z LoginPress takoj ogledate predogled sprememb vaše prijavne strani. Ta vtičnik za prilagajanje prijave je dovolj preprost in obvezen brez možnosti programiranja. Na obrazcu za prijavo imate možnost izbire samo za vsako komponento in v nekaj minutah izdelajte povsem novo stran za prijavo po meri.​

Slični Resursi

Google ads alanı
Nazad
Top Bottom