Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
MagOne  | Blogger Template

MagOne | Blogger Template [ v6.9.961 ]

Nema dozvole za preuzimanje
MagOne v6.9.96 - Responsive News & Magazine Blogger Template

Preuzmi MagOne - predložak blogera s odgovarajućim vijestima i časopisima ThemeForest 12016203 Nulled
MagOne je jedan od najprodavanijih novinskih i časopisnih Blogger predložaka ThemeForesta. Povucite i ispustite za izradu web stranice časopisa Blogger u minuti.

Povucite i ispustite Widget Builder: trebate samo promijeniti parametre, a zatim premjestiti widgete na bilo koje mjesto kako biste napravili bilo koji raspored koji želite.

Fleksibilna navigacija izbornikom: podržava padajući izbornik, mega grupu veza, mega sadržaj oznake i ikone.
Responzivan: prošao sve Goolge testove prilagođenosti mobilnim uređajima. Radi dobro 100% sa svim mobilnim i tablet uređajima.
Višestruki sustavi komentara: Facebook, Google+, Blogger i Disqus sustavi komentara spremni su za rad.

Prilagođeni dizajni arhivskih stranica: odaberite bilo koji dizajn za stranice s oznakama/pretragom/arhiviranjem po želji s profesionalnim gumbima za navigaciju.
Super Mega Menu: podržava Ajax sadržaj, grupne veze, padajući izbornik, ikone i značajku otvaranja novog prozora.

Plutajući izbornik: Možete konfigurirati prikaz ljepljivog izbornika kada se pomičete gore ili dolje ili oboje.
Sticky Sidebar: Optimizirajte svoju zaradu za oglašavanje na bočnoj traci.

MagOne

Shortcode Ready: možete kreirati sadržaj vrlo jednostavno s mnogo gotovih kratkih kodova.
Prilagođeni dizajn naslova posta: jednostavna promjena dizajna glavnog naslova posta sa zadanim uređivačem Bloggera.
Podnaslov za objavu podrške: možete dodati podnaslov objave i odabrati prilagođeni stil za nju.

Smart Breadcrumb: put kroz koji nije sličan ostalim predlošcima, naš put kroz web će automatski prikazati oznake prema točnom redoslijedu.

Spremni widgeti: predložak ima mnogo ugrađenih widgeta: widgete za članke (klizač, ljepljivi, složeni, vrtuljak, jedan stupac, dva stupca, tri stupca, bloganje, lijevo i desno), widgete za slike citata, fleksibilne popularne widgete.

Paginacija posta: sadržaj dugog posta možete podijeliti na stranice jednostavnim kratkim kodom.

Reakcije, lokacije, gumbi za dijeljenje, okvir za autore, povezani postovi su spremni: ne propuštamo ništa za sadržaj vašeg članka, samo se usredotočite na vaš sadržaj, mi ćemo se pobrinuti za sučelje vašeg web-mjesta.

Potpuni dizajner predložaka: podržava većinu značajki naprednog alata za prilagodbu Blogger. Ovaj predložak također ima fleksibilnu širinu.

Opcije predloška: imaju prijateljsko korisničko sučelje za jednostavnu promjenu opcija predloška putem alata SpotSettings.
Spremno za više jezika: predložak podržava SpotLingo za jednostavno prevođenje na sve jezike i kompatibilan je sa svim RTL jezicima.
Usluga podrške: dobra dokumentacija i mnogo načina podrške (udaljena radna površina, prijava kao član, izravna e-pošta).​

Zadnje Ažuriranje

  1. MagOne Responsive | Blogger Template

    MagOne v6.9.961 - Responsive News & Magazine Blogger Template Preuzmi MagOne - predložak...

Slični Resursi

Binuang Digital - Blogger Theme Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
GalaxyMag Blogger Template Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Igniplex Blogger Template Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Korve Blogger Template Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom