Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Phlox Pro - Elementor

Phlox Pro - Elementor [v5.15.7]

Nema dozvole za preuzimanje
Phlox Pro - Elementor Multi-Purpose WordPress Theme v5.15.7

Preuzmite besplatni Phlox Pro - Elementor MultiPurpose WordPress Theme Nulled ThemeForest 3909293
Phlox Pro, vrhunska višenamjenska WordPress tema za sva godišnja doba!
Phlox je najbolja višenamjenska tema koju ste ikada vidjeli. Možete imati svoju web stranicu baš kao profesionalci u nekoliko jednostavnih klikova. Phlox koristi sve vrhunske web tehnologije kako bi vam pružio web stranicu koju želite.

Neka vaša stranica bude onakva kakvu želite, čak prilagodljivija od bilo koje prilagodljive WordPress teme dostupne na tržištu, upravo tu postoje opcije za sve, imate potpunu kontrolu nad svim pikselima vaše web stranice.

Phlox dolazi sa najmoćnijim i najnaprednijim sistemom opcija tema; možete nadjačati opcije za svaku pojedinačnu stranicu ili postaviti globalno da se primjenjuje na cijelu web stranicu i vidjeti rezultate u realnom vremenu. Algoritam pametne zavisnosti u opcijama teme učinio je rad s opcijom tako zabavnim, jednostavnim i intuitivnim. Tako da možete lako pronaći odgovarajuće opcije koje su vam potrebne na pravoj poziciji kako se očekuje.

Pravi premium demo kao nijedan drugi
Phlox dolazi s jedinstvenom kolekcijom demonstracija zasnovanih na novim trendovima u web industriji, a ova kolekcija kontinuirano raste. Phlox demo pokrivaju veliki izbor kategorija uključujući blogere, fotografe, e-trgovinu, agenciju, studije, restorane, hranu itd.

Phlox dolazi sa modernim čarobnjakom za podešavanje i pametnom uslugom u oblaku kako bi uvoz demonstracija bio brži, lakši, a opet sigurniji. Također možete odabrati hoćete li uvesti cijeli demo sadržaj ili samo dio demo sa samo 3 jednostavna klika.

Ne samo ekskluzivni elementi već i moduli savršeni za piksela
Postoje elementi za sve i svaki od njih ima mnogo opcija za prilagođavanje svakog piksela elementa!

Zahvaljujući jedinstvenom i modernom dizajnu Phloxa, vaša web stranica uvijek izgleda zapanjujuće, bez obzira koju kombinaciju elemenata koristite na svojoj web stranici, što je jedna od tajnih i zlatnih karakteristika Phlox teme. Ipak, možete pronaći i widget za gotovo sve vaše potrebe. Nijedna tema se ne može približiti Phloxu u pogledu raznolikosti i broja widgeta i elemenata.

Postoji rastuća madoule biblioteka koju možete iskoristiti kako biste svoju web lokaciju učinili još bržim.

Phlox.png

Izgradite vizuelno, nije potrebno kodiranje
Možete kreirati gotovo sve vizualno samo pomoću miša, jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem; da, istina je.

Kombinujemo snagu Visual composer-a, Visual composer ultimativnog dodatka, WordPress live customizer-a i našeg nagrađivanog Auxin Framework-a kako bismo vam pomogli da kreirate najbolje web stranice bez dodirivanja linije koda s lakoćom.

Koristite Visual Composer i Ultimate addon vizualni kompozitor za kreiranje stranice.
Koristite live customizer da vidite promjene u realnom vremenu i odlučite želite li to ili ne.
Koristite vizuelne opcije stranice da prilagodite određenu stranicu.
Koristite vizualne opcije bloga da prilagodite svoju stranicu bloga.
Koristite vizuelne opcije za post da prilagodite postove.
Koristite vizualne opcije trgovine za prilagođavanje trgovine i online trgovine.
Koristite vizualne opcije vijesti da prilagodite stranicu s vijestima.
Koristite vizuelne opcije portfelja da prilagodite svoju stranicu portfelja.
Koristite go tabelu cijena da kreirate profesionalnu tablicu cijena ili plan cijena.​

Slični Resursi

301 Redirects Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Admin Menu | Editor Pro Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
All in One Seo | Pro Plugin Boots
4.00 star(s) 1 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom