Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
PlayLab - Movie Streaming

 PlayLab - Movie Streaming [ 2.8 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
Znate li, Netflix je prošlogodišnji prihod bio 25 milijardi USD? ne samo Netflix, Amazon Prime, Hoichoi, Vudu i HBO, sada svi ostvaruju ogroman prihod od striming filmova na zahtjev. Samo je Netflix imao 207,64 miliona plaćenih pretplatnika širom svijeta u prvom kvartalu 2021. To je rastuća industrija i iz dana u dan platforme za striming filmova na zahtjev postaju sve popularnije. PlayLab, je online platforma za striming filmova na zahtjev koja omogućava sjajnu priliku za kreiranje web stranice za streaming filmova.

Tražite li kompletan sistem rješenja za prijenos filmova na zahtjev za vaše poslovanje, onda ste na pravom mjestu. Nema potrebe da plaćate hiljade dolara da unajmite programere da naprave vašu web stranicu za streaming filmova. PlayLab je kompletna platforma za striming filmova i videa na mreži koja korisnicima pruža korisničko iskustvo i okruženje koje se lako može upravljati sa odgovarajućim pogodnostima za administratora. Lako se instalira i može se kontrolisati preko admin panela, a dolazi sa responzivnim dizajnom, visokom sigurnošću i interaktivnim korisničkim interfejsom. podržavaju dodatke, LiveChat, pristupnik za automatsko plaćanje, instant aktivni plan, besplatni i plaćeni film, AWS, FTP i još mnogo toga.

PlayLab - On Demand Movie Streaming

Ali veste, da je lanski prihodek Netflixa znašal 25 milijard USD? ne samo Netflix, amazon prime, Hoichoi, Vudu in HBO, zdaj vsi ustvarjajo ogromne prihodke s pretakanjem filmov na zahtevo. Samo Netflix je imel v prvem četrtletju leta 2021 207,64 milijona plačanih naročnikov po vsem svetu. To je rastoča industrija in platforme za pretakanje filmov na zahtevo iz dneva v dan postajajo priljubljene. PlayLab je spletna platforma za pretakanje filmov na zahtevo, ki omogoča odlično priložnost za ustvarjanje spletnega mesta za pretakanje filmov.

Ali iščete celovit sistem rešitev za pretakanje filmov na zahtevo za vaše podjetje, potem ste na pravem mestu. Ni vam treba plačati na tisoče dolarjev, da bi najeli razvijalce za izdelavo vašega spletnega mesta za pretakanje filmov. PlayLab je popolna spletna platforma za pretakanje filmov in videoposnetkov, ki uporabnikom nudi uporabniku prijazno izkušnjo in enostavno obvladljivo okolje z ustreznimi prednostmi za skrbnike. Enostavno ga je namestiti in nadzorovati prek skrbniške plošče ter ima odziven dizajn, visoko varnost in interaktivni uporabniški vmesnik. podporni vtičniki, LiveChat, samodejni plačilni prehod, takojšnji aktivni načrt, brezplačen in plačljiv film, AWS, FTP in še več.​

Slični Resursi

Android Online Live TV Streaming Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Music Streaming Engine Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom