Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Shoptimizer

Prodavnica Shoptimizer [ v2.7.7 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Shoptimizer - Optimizirajte WooCommerce trgovinu.

Preuzmite Shoptimizer - Optimizirajte svoju WooCommerce trgovinu Nulled Free Premium
Optimizirajte svoju WooCommerce trgovinu za brzinu i konverzije uz Shoptimizer
Shoptimizer je BRZA WooCommerce tema koja dolazi s mnoštvom značajki osmišljenih da vam pomognu pretvoriti više korisnika u kupce.

Vi imate kontrolu
Posjedujte i kontrolirajte vlastite podatke uz WooCommerce. Osim toga, s više od 5000 proširenja postoji više načina za dodavanje dodatnih funkcija vašoj trgovini. Nema ograničenja kada su u pitanju varijacije.

Shoptimizer - Optimizirajte WooCommerce trgovinu.

Za pretvorbe
Istraživanje je pokazalo da čak i kašnjenje od jedne sekunde predstavlja smanjenje konverzija od 7%. Ovo je pravi novac za online poslovanje — brzina je postala vitalni faktor.
Bolje SEO rangiranje
Organsko pretraživanje velik je dio izvedbe većine poduzeća, kao i kritična komponenta kupovnog toka i konačnog navođenja korisnika da završe angažman.

Minificirani i kritični CSS stvoren automatski!
Shoptimizer uključuje opcije teme vezane uz brzinu koje uključuju automatsko smanjivanje glavne CSS datoteke za super brzo učitavanje. Također, dinamički stvara 'kritičnu CSS' tablicu stilova tako da gotovo trenutačno učitava sadržaj korisničkog prozora. Ovaj kritični CSS daje dojam trenutne interakcije s vašom web stranicom bez čekanja — velika prekretnica u konverziji za tvrtke e-trgovine.

Nevjerojatne brzine!
Pokretanje Shoptimizera kroz Google Lighthouse reviziju rezultira savršenom ocjenom izvedbe s prvim smislenim bojanjem od samo 630 milisekundi! Buduća ažuriranja Shoptimizera ciljat će na maksimalne rezultate u cijelosti — naš je cilj učiniti ovu temu najoptimiziranijom na tržištu.​

Zadnje Ažuriranje

  1. Shoptimizer for Wordpress

    Shoptimizer v2.7.7 - Optimize your WooCommerce store Preuzmite Shoptimizer - Optimizirajte...
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom