Šta je Novo?
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
 • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Translatepress

Translatepress [v2.7.4]

Nema dozvole za preuzimanje
Translatepress v2.7.2 - WordPress dodatak za prijevod koji svatko može koristiti nulled.

Želite li svoju WordPress web stranicu učiniti dostupnom novoj publici? Zatim vas pozivam da pročitate sljedeću recenziju TranslatePressa da biste shvatili kako možete prevesti svoju WordPress web stranicu na 130 jezika i omogućiti da vaš sadržaj vide ljudi iz novih zemalja.

Smatram da je TranslatePress jedan od najboljih dodataka za ručno i automatsko prevođenje za WordPress kako bi vaša web stranica bila brzo i učinkovito dostupna novoj publici.

Dodatak TranslatePress za WordPress osmišljen je kako bi pomogao vlasnicima prevesti svoje web stranice na više jezika i pristupiti široj publici. Brzo i jednostavno se instalira, aktivira i postavlja, a možete odmah početi.

Dolazi u četiri verzije: besplatna koja vam pomaže prevesti vaše web mjesto na drugi jezik i tri vrhunske s više značajki za napredne korisnike, uključujući neograničen broj jezika, DeepL integraciju i SEO poboljšanja.

Budući da alat prevodi kod sučelja, integrira se s bilo kojim dodatkom ili temom bez problema.
Za razliku od alata za prevođenje u oblaku, svi prijevodi pohranjuju se u bazu podataka, tako da će prevedene stranice i dalje biti dostupne cijeli život, čak i ako odlučite ne obnoviti pretplatu.

Translatepress

Translatepress v2.7.2 - WordPress translation plugin that anyone can use nulled.

Want to make your WordPress website accessible to a new audience? Then I invite you to read the following TranslatePress review to understand how you can translate your WordPress website into 130 languages and get your content seen by people from new countries.

I consider TranslatePress to be one of the best manual and automatic translation plugins for WordPress to make your website accessible to a new audience quickly and efficiently.

The TranslatePress plugin for WordPress is designed to help website owners translate their websites into multiple languages and reach a wider audience. It's quick and easy to install, activate and set up, and you can get started right away.

It comes in four versions: a free one that helps you translate your website into another language, and three premium versions with more features for advanced users, including unlimited languages, DeepL integration, and SEO enhancements.

Since the tool translates the interface code, it integrates with any plugin or theme seamlessly.
Unlike cloud translation tools, all translations are stored in a database, so translated pages will remain available for life, even if you choose not to renew your subscription.​

Zadnje Ažuriranje

 1. Translate press

  Translatepress v2.7.2 - WordPress dodatak za prijevod koji svatko može koristiti nulled. Želite...
 2. Translate press

  Translatepress v2.7.2 - WordPress dodatak za prijevod koji svatko može koristiti nulled. Želite...
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom