Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
WooCommerce Wallet - WordPress Plugin

Premium WooCommerce Wallet - WordPress Plugin [ v3.0.9 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
WooCommerce Wallet - WordPress dodatak

WooCommerce Wallet je WordPress dodatak koji omogućava vašim klijentima da naplate/plaćaju iz svog Novčanika, koristeći sredstva koja su već položili na svoj račun.

Plugin Features

Ovo je WooCommerce Wallet and Refund sistem koji omogućava korisnicima/kupcima da plate koristeći sredstva koja su već deponovali na svoj račun i omogućava administratoru da vrati iznos direktno na korisnički novčanik.

Podrazumevano, kontrolna tabla novčanika prikazuje samo kupce koji su imali barem jedan prelaz koristeći novčanik, ovo možete promeniti na stranici sa podešavanjima i napraviti kontrolnu tablu kao listu svih kupaca.

Administrator može dodati sredstva, povući sredstva ili zaključati novčanik korisnika, zaključani novčanik se ne može koristiti za plaćanje.

Iznos povrata novca može se postaviti za bilo koji proizvod ili varijaciju, može biti ili tačna vrijednost ili postotak u odnosu na cijenu proizvoda.

Možete direktno dodati sredstva u novčanik bilo kojeg korisnika sa administrativne kontrolne table.

Ako omogućite povrat novca, korisnici će moći slati zahtjeve za povrat novca, a administrator ih može ili odobriti ili odbiti.

Procenat za povrat novca može se postaviti na stranici postavki dodataka.

Sve transakcije se snimaju, administrator može vidjeti sve transakcije i filtrirati ih po korisniku.

Korisnici mogu vidjeti svoju historiju transakcija na stranici svog WooCommerce naloga.

Ukoliko stanje na računu nije dovoljno, korisnik može izabrati da iskoristi raspoloživi iznos kao djelomičnu uplatu. Dostupni iznos će biti diskontovan od ukupne korpe, a korisnik će platiti ostatak koristeći drugi način plaćanja.

Dodajte novi proizvod sa iznosom kao imenom i cijenom i postavite kategoriju na “ WooCommerce Wallet Credit” da dodate novu opciju depozita. Kreditni proizvodi se ne pojavljuju u trgovini.

WooCommerce Wallet - WordPress Plugin

WooCommerce denarnica – vtičnik za WordPress

WooCommerce Wallet je vtičnik za WordPress, ki vašim strankam omogoča odjavo/plačilo iz svoje denarnice s sredstvi, ki so jih že položili na svoj račun.

Funkcije vtičnika

To je WooCommerce Wallet and Refund sistem, ki uporabnikom/strankam omogoča plačilo s sredstvi, ki so jih že položili na svoj račun, in omogoča skrbniku, da povrne znesek neposredno v uporabniško denarnico.

Nadzorna plošča denarnic privzeto prikazuje samo stranke, ki so imele vsaj en prehod z uporabo denarnice, to lahko spremenite na strani z nastavitvami in na nadzorni plošči navedete vse stranke.

Skrbnik lahko doda sredstva, dvigne sredstva ali zaklene strankino denarnico, zaklenjene denarnice ni mogoče uporabiti za blagajno.

Znesek vračila denarja lahko nastavite za kateri koli izdelek ali različico, lahko je točna vrednost ali odstotek glede na ceno izdelka.

Sredstva lahko dodate neposredno v katero koli uporabniško denarnico na skrbniški nadzorni plošči.

Če omogočite vračila, bodo uporabniki lahko pošiljali zahteve za vračila, skrbnik pa jih lahko odobri ali zavrne.

Odstotek vračila lahko nastavite na strani z nastavitvami vtičnikov.

Vse transakcije so zabeležene, skrbnik lahko vidi vse transakcije in jih filtrira po uporabniku.

Uporabniki lahko vidijo svojo zgodovino transakcij na strani svojega računa WooCommerce.

Če stanje na računu ni dovolj, se lahko stranka odloči za delno plačilo z razpoložljivim zneskom. Razpoložljivi znesek bo diskontiran od skupnega zneska košarice, uporabnik pa bo preostanek plačal z drugim načinom plačila.

Dodajte nov izdelek z zneskom kot imenom in ceno ter nastavite kategorijo na »Dobroimetje denarnice WooCommerce«, da dodate novo možnost pologa. Kreditni izdelki se ne pojavljajo v trgovini.​

Slični Resursi

Adrenalin WooCommerce Theme Admin
5.00 star(s) 1 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Bookio (Book Store WooCommerce) Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Booster Plus for WooCommerce Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Catna  | For WooCommerce Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom