Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
WPBakery | Page Builder

WPBakery | Page Builder [ v7.6 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Ultimate Header Builder v1.8.2 - Addon WPBakery Page Builder

Preuzmite WPBakery Page Builder za WordPress Nulled Free CodeCanyon 242431
WPBakery WordPress Page Builder dodatak sa Frontend i Backend Editorom
Jeste li ikada primijetili koliko vremena gubite dok ručno kodirate izglede? Nema više pokušaja i grešaka sa kratkim kodovima ili CSS-om! Sada imate sve što je potrebno da dizajnirate bilo šta i za bilo koju stranicu. Da, WPBakery Page Builder radi sa bilo kojom WordPress temom!

Pozdravite najpopularniji dodatak za izradu WordPress stranica! WPBakery Page Builder je jednostavan za korištenje drag and drop graditelj stranica koji će vam pomoći da brzo i lako kreirate bilo koji izgled koji možete zamisliti. Nisu potrebne vještine kodiranja!

Pristupite Frontend uređivaču (Inline editor) ili Backend editoru u bilo koje vrijeme. Da, WPBakery Page Builder dolazi u paketu sa 2 vrste uređivača koji vam omogućavaju da odaberete željeni prikaz. Kreirajte svoju WordPress web stranicu s pozadinskim uređivačom shema ili premjestite proces izgradnje stranice na frontend i pogledajte svoje rezultate uživo.

WPBakery | Page Builder

I ne samo to, WPBakery Page Builder vam daje potpunu kontrolu nad odzivom. Automatski kreirajte responzivne web stranice ili prilagodite željene postavke kako biste osigurali da vaša WordPress web stranica izgleda savršeno na mobilnom uređaju ili tabletu. WPBakery Page Builder ima sve što je potrebno za kreiranje responzivne web stranice. Uštedite svoj novac na kupovini različitih uređaja uz WPBakery Page Builder Responsive Preview koji je dostupan odmah iz kutije.

Zaista je lako početi graditi svoju WordPress web stranicu s WPBakery Page Builder – potrebno je napraviti samo nekoliko klikova:

Dodajte redove i kolone na svoju stranicu;
Birajte između preko 50+ unaprijed definiranih elemenata sadržaja ili počnite od profesionalno dizajniranog predloška;
Prevucite elemente po vašoj stranici;
Jednostavno prilagodite postavke elementa putem intuitivnih kontrola i opcija.

Objavite svoju stranicu.

wp-2.jpg

I to nije sve! Uz program za izradu stranica, ne morate biti programer da biste kreirali stranicu. Uz WPBakery Page Builder, ne morate biti ni dizajner.

Ekstenzije: 200+ jedinstvenih dodataka sa stotinama elemenata sadržaja dostupnih isključivo za WPBakery Page Builder;
Biblioteka predložaka: Predlošci izgleda koji se mogu preuzeti sa profesionalnim predlošcima koji se redovno ažuriraju. Izgradite svoje rasporede bukvalno za nekoliko sekundi;​

Zadnje Ažuriranje

  1. WPBakery | Page Builder

    Ultimate Header Builder v1.8.2 - Addon WPBakery Page Builder Preuzmite WPBakery Page Builder za...

Slični Resursi

WPBakery | Page Builder Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Admin Login Page Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
SP Page Builder Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
SP Page Builder - Joomla Extension Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom