Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
WPForms - WordPress Plugin

Prodavnica WPForms - WordPress Plugin [v1.8.9.5]

Nema dozvole za preuzimanje
Error Down
WPForms Pro - WordPress dodatak

WPForms Pro je visokokvalitetan kreator obrasca za kontakt WordPress koji pojednostavljuje proces kreiranja i upravljanja obrascima na web stranicama. Dodatak nudi korisničko sučelje pogodno i za početnike i za napredne korisnike, omogućavajući im da efikasno kreiraju prilagođene obrasce koristeći funkciju prevlačenja i ispuštanja. Korisnici mogu dizajnirati obrasce prilagođene njihovim specifičnim potrebama, kao što su prikupljanje povratnih informacija, obrada plaćanja ili prikupljanje podataka, sa širokim rasponom unaprijed napravljenih predložaka i mogućnosti prilagođavanja kako bi se neprimjetno uskladili s dizajnom web stranica.

Plugin Features

Opcije polja poput teksta, padajućih menija i okvira za potvrdu pojednostavljuju kreiranje obrazaca, omogućavajući korisnicima da prikupe različite informacije od posjetitelja stranice. Dodatak se integriše sa popularnim uslugama marketinga e-pošte, CRM-ovima i pristupima za plaćanje za besprekoran prenos podataka i poboljšanu efikasnost toka posla. Napredne funkcije kao što su uslovna logika i obrasci sa više stranica nude fleksibilnost u dizajniranju interaktivnih formi koje se dinamički prilagođavaju korisničkim unosima.

Snažni alati za analitiku i izvještavanje pružaju vrijedan uvid u performanse obrazaca, interakcije korisnika i podatke o podnošenju podataka vlasnicima web stranica kako bi efikasno optimizirali obrasce. Praćenje metrike poput stope konverzije i napuštanja oblika pomaže u poboljšanju angažmana i strategijama generiranja potencijalnih kupaca. Robusne sigurnosne mjere kao što su CAPTCHA, honeypot zaštita od neželjene pošte i funkcije usklađenosti s GDPR osiguravaju da korisnički podaci ostanu sigurni od zlonamjernih aktivnosti.

Sistem obavještenja obrasca koji je jednostavan za korištenje dodataka omogućava korisnicima da budu ažurirani o podnescima u realnom vremenu putem e-mail ili SMS upozorenja. Besprekorna integracija sa popularnim CMS platformama kao što je WordPress čini ga preferiranim izborom za vlasnike veb lokacija koji žele da poboljšaju interaktivnost i angažman na sajtu. Za različite online projekte, bilo da su blogovi, poslovne web stranice ili eCommerce trgovine, WPForms Pro je svestrano rješenje koje zadovoljava širok spektar potreba.

WPForms - WordPress Plugin

WPForms Pro - vtičnik za WordPress

WPForms Pro je visokokakovosten ustvarjalec kontaktnih obrazcev WordPress, ki poenostavi postopek ustvarjanja in upravljanja obrazcev na spletnih mestih. Vtičnik ponuja uporabniku prijazen vmesnik, primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike, ki jim omogoča učinkovito ustvarjanje obrazcev po meri s funkcijo povleci in spusti. Uporabniki lahko oblikujejo obrazce, prilagojene njihovim posebnim potrebam, kot je zbiranje povratnih informacij, obdelava plačil ali zbiranje podatkov, s širokim naborom vnaprej pripravljenih predlog in možnosti prilagajanja, da se brezhibno uskladijo z zasnovo spletnih mest.

Funkcije vtičnika

Možnosti polj, kot so besedilo, spustni meniji in potrditvena polja, poenostavijo ustvarjanje obrazcev, kar uporabnikom omogoča zbiranje različnih informacij od obiskovalcev spletnega mesta. Vtičnik se integrira s priljubljenimi storitvami e-poštnega trženja, CRM-ji in plačilnimi prehodi za brezhiben prenos podatkov in izboljšano učinkovitost delovnega toka. Napredne funkcije, kot so pogojna logika in večstranski obrazci, ponujajo prilagodljivost pri oblikovanju interaktivnih obrazcev, ki se dinamično prilagajajo uporabniškim vnosom.

Zmogljiva orodja za analitiko in poročanje nudijo lastnikom spletnih mest dragocene vpoglede v delovanje obrazcev, interakcije uporabnikov in podatke o predložitvi za učinkovito optimizacijo obrazcev. Sledenje meritvam, kot so stopnje konverzij in opustitev obrazca, pomaga pri izboljšanju strategij za sodelovanje in ustvarjanje potencialnih strank. Robustni varnostni ukrepi, kot so CAPTCHA, zaščita pred vsiljeno pošto honeypot in funkcije skladnosti z GDPR, zagotavljajo, da uporabniški podatki ostajajo varni pred zlonamernimi dejavnostmi.

Sistem obveščanja z vtičniki, ki je preprost za uporabo, uporabnike obvešča o oddajah v realnem času prek e-pošte ali SMS opozoril. Brezhibna integracija s priljubljenimi platformami CMS, kot je WordPress, je prednostna izbira za lastnike spletnih mest, ki želijo izboljšati interaktivnost in angažiranost spletnega mesta. WPForms Pro je vsestranska rešitev, ki skrbi za različne spletne projekte, ne glede na to, ali so blogi, poslovna spletna mesta ali trgovine e-trgovine, vsestranska rešitev, ki izpolnjuje širok spekter potreb.​

Zadnje Ažuriranje

  1. WPForms - Elite Plugin

    WPForms Pro - WordPress dodatak WPForms Pro je visokokvalitetan kreator obrasca za kontakt...

Slični Resursi

9MAIL - WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
AAWP - WordPress Plugin Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom