Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
XenForo | Pwa

Besplatno XenForo | Pwa [ 1.2.3 ]

Nema dozvole za preuzimanje
XenForo | Pwa 1.2.3 Dodatak

Ovaj dodatak dodaje nekoliko stvari za koje sam smatrao da nedostaju u XenForo PWA aplikaciji:

Ako je korisnik koji instalira PWA aplikaciju prijavljen, automatski ga prijavite u PWA aplikaciju (ne morate prisiljavati korisnike da se prijave ispočetka kada prvi put učitaju instaliranu aplikaciju).

Koristite zaglavlje Sec-Fetch-Site kao zamjenu za CSRF sa zamjenom na CSRF ako pretraživač ne podržava Sec-Fetch-Site (sprečite zastarjele sesije da uzrokuju poruku o sigurnosnoj grešci)

Automatsko osvježavanje brojača značka kada se aplikacija učita/dovede na početak (ovo se također odnosi na web lokaciju kada se koristi u normalnom pregledniku)
Dajte uočljiviju poruku o dopuštenju za push obavještenje prilikom početnog učitavanja aplikacije (pogledajte snimak ekrana, na primjer)
Dozvolite uređivanje JSON manifesta web aplikacije

Dodata mogućnost slanja push obavijesti korisnicima (Admin -> Komunikacije -> Push korisnici)
Dodaje opciju za omogućavanje evidencije otklanjanja grešaka za stvari vezane za push obavijesti
Radi neke pojedinačne male stvari kako bi spriječio gubitak zapisa o push pretplati

Neke stvari koje treba napomenuti:

Dok ovo radi u testiranju koje sam uradio, za sada ću ga nazvati beta. Ako postoje problemi u postavkama drugačijim od mojih, riješit ću ih po potrebi, ali samo da budemo sigurni, nazovimo to za sada beta.
U zamjenu za to što je besplatan, ovaj dodatak ima jednu vezu za atribuciju zakopanu na dnu stranice XenForo Help -> Policy Policy (nema linkova na cijeloj web lokaciji ili u podnožju).

XenForo | Pwa

Ta dodatek dodaja nekaj stvari, za katere sem menil, da manjkajo v aplikaciji PWA podjetja XenForo:

Če je uporabnik, ki namešča aplikacijo PWA, prijavljen, ga samodejno prijavite v aplikacijo PWA (uporabnikov ni treba prisiliti, da se prijavijo od začetka, ko prvič naložijo nameščeno aplikacijo).

Uporabite glavo Sec-Fetch-Site kot zamenjavo za CSRF z nadomestno možnostjo CSRF, če brskalnik ne podpira Sec-Fetch-Site (preprečite, da bi zastarele seje povzročile sporočilo o varnostni napaki)

Samodejno osveževanje števcev značk, ko je aplikacija naložena/postavljena v ospredje (to velja tudi za spletno mesto, če se uporablja v običajnem brskalniku)
Dajte bolj vidno sporočilo o dovoljenju za potisna obvestila, ko začetno naložite aplikacijo (glejte na primer posnetek zaslona)
Dovoli urejanje JSON manifesta spletne aplikacije

Dodana možnost pošiljanja potisnih obvestil uporabnikom (Skrbnik -> Komunikacije -> Potisni uporabniki)
Doda možnost za omogočanje beleženja odpravljanja napak za stvari, povezane s potisnimi obvestili
Naredi nekaj posameznih majhnih stvari, da prepreči izgubo zapisov o potisnih naročninah​

Slični Resursi

Ad Between The Posts | For Xenforo Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Ads Manager | For XenForo Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Andrew Moderator Panel - XenForo Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Check Add-On | Update For Xenforo Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom