Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Yootheme plugins and themes

Yootheme plugins and themes [ 4.3.5 ]

Nema dozvole za preuzimanje
YOOtheme Pro Joomla page builder 4.3.5

Dizajnirajte i izgradite
svoju web stranicu vizualno.

YOOtheme Pro program za pravljenje stranica za WordPress i Joomla savršen je za dizajnere koji žele kreirati prekrasne izglede stranica i programere koji cijene proširivost i čist, semantički kod.

YOOtheme Pro - Najmoćniji kreator Joomla tema i stranica.

Dizajnirajte i kreirajte svoju web stranicu vizualno.
YOOtheme Pro program za pravljenje stranica za Joomla savršen je za dizajnere koji žele da kreiraju prelepe izglede stranica i programere koji cene proširivost i čist, semantički kod.

Organizirajte sadržaj pomoću Drag & Drop
Dodajte, kopirajte ili izbrišite sekcije, mreže i elemente sadržaja uz intuitivno drag and drop interfejs. Sve što napravite se odmah prikazuje u pregledu alata za pravljenje stranica.
Kreirajte responzivne rasporede mreže
Izgradite responzivne mreže dodavanjem redova i kolona bez pisanja nijednog reda koda. Izgledi za izradu stranica savršeno će se prilagoditi svim veličinama uređaja.
Dodajte elemente sadržaja u hodu
Jednostavno ispustite elemente sadržaja u rasporede svoje mreže — od teksta i slika do dijaprojekcija i galerija. Jednostavno dodajte i upravljajte svojim sadržajem pomoću alata za izradu stranica.

YOOtheme Pro Joomla stranica za pravljenje stranica dolazi sa proširenom kolekcijom elemenata spremnih za upotrebu. Lako ga proširite vlastitim prilagođenim elementima.

YOOtheme Pro

YOOtheme Pro - Najmočnejši ustvarjalec tem in strani Joomla.

Vizualno oblikujte in zgradite svoje spletno mesto.
Graditelj strani YOOtheme Pro za Joomlo je kot nalašč za oblikovalce, ki želijo ustvariti čudovite postavitve strani, in razvijalce, ki cenijo razširljivost in čisto semantično kodo.

Organizirajte vsebino s funkcijo povleci in spusti
Dodajte, kopirajte ali izbrišite razdelke, mreže in elemente vsebine z intuitivnim vmesnikom povleci in spusti. Vse, kar ustvarite, je takoj prikazano v predogledu graditelja strani.
Ustvarite odzivne mrežne postavitve
Zgradite odzivne mreže z dodajanjem vrstic in stolpcev, ne da bi napisali eno vrstico kode. Postavitve graditelja strani se bodo popolnoma prilagodile vsem velikostim naprav.
Sproti dodajte elemente vsebine
Preprosto spustite elemente vsebine v svoje mrežne postavitve – od besedila in slik do diaprojekcij in galerij. Preprosto dodajte in upravljajte svojo vsebino z graditeljem strani.

Izdelovalec strani YOOtheme Pro Joomla ima vse večjo zbirko elementov, pripravljenih za uporabo. Preprosto ga razširite z lastnimi elementi po meri.​

Slični Resursi

YOOtheme Pro WordPress Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Performance | Booster Plugins Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
WhatsApp | WordPress Plugins Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom