Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Electronics Store

Electronics Store [ 3.4.2 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Electro – WooCommerce tema za trgovinu elektronikom

Electro je robusna i fleksibilna tema WooCommerce za WordPress Electronics Store, koja će vam pomoći da na najbolji način iskoristite WooCommerce za napajanje vaše online trgovine. Dizajn je vrlo prikladan za prodavnicu elektronike, tržišta bazirana na dobavljačima, pridružene web stranice. Napravljen je i dolazi u paketu s većinom naprednih funkcija dostupnih na najpopularnijim web stranicama za e-trgovinu kao što su Amazon, flipkart, snapdeal, walmart, alibaba, aliexpress, itd. Dakle, ako ste Amazon podružnica ili želite tržište s više dobavljača za svoju nišu tržište ili vlasnik trgovine, ova tema je za vas.

Tema je izgrađena na okviru Underscores. Njegove početne stranice mogu se napraviti pomoću predložaka stranica, WP Bakery Page Builder ili Elementor Website Builder-a. Kod je skroman i proširiv. Ovo će omogućiti programerima da lako dodaju funkcionalnost vašoj strani putem dječje teme i/ili prilagođenih dodataka.

Electro.jpg

Ima duboku integraciju sa WooCommerce jezgrom plus nekoliko najpopularnijih ekstenzija i graditelja stranica:

Electronics Store WooCommerce Theme.png

Zadnje Ažuriranje

  1. Electronics Store

    Electro – WooCommerce tema za trgovinu elektronikom Electro je robusna i fleksibilna tema...

Slični Resursi

Bookio (Book Store WooCommerce) Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom