Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Fantastic Style For - Xenforo

Besplatno Fantastic Style For - Xenforo [ 2.2.15 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Privucite članove elegantnim dizajnom, predstavite svoju zajednicu i odredišta do detalja i omogućite članovima da uživaju u vremenu.

Fantastic Pro je profesionalna tema koja je odličan izbor za XenForo korisnike. Ova tema uključuje i tamne i svijetle značajke i ima izuzetno funkcionalan i jednostavan dizajn.

Fantastic Pro nudi funkcije kao što su područja za brzi dodir i poruke dobrodošlice za gostujuće korisnike. Ove funkcije pomažu korisnicima da se lako prilagode stranici i brzo se naviknu na nju. Osim toga, korisnicima pruža funkcionalnije iskustvo sa funkcijama kao što su prilagođena struktura statistike foruma i akcijski gumbi u područjima čvorova.

Tema ima dinamičnu strukturu u kojoj se stilske karakteristike svih oblasti mogu lako kontrolisati. Ovo omogućava korisnicima da personaliziraju postavke teme prema svojim potrebama i preferencijama. Osim toga, tema pruža odličan prikaz na svim modernim pretraživačima i besprijekorno radi na mobilnim uređajima.

Fantastic Pro izgleda sjajno na svim vrstama foruma i korisnicima pruža odlično iskustvo. Sa svojim dizajnom prilagođenim korisniku, područjima za brzi dodir, prilagođenom strukturom statistike foruma i dugmadima za akciju u područjima čvorova, ova tema je dizajnirana da zadovolji potrebe korisnika.

U zaključku, tema Fantastic Pro za XenForo korisnicima pruža profesionalno, prilagodljivo i funkcionalno iskustvo foruma. Sa svojim tamnim i svijetlim karakteristikama koje privlače pažnju, te funkcijama kao što su područja brzog dodira, prilagođena struktura statistike foruma i akcijski gumbi u područjima čvorova, može zadovoljiti potrebe mnogih korisnika. Lako se instalira i pruža odličan prikaz na svim vrstama foruma.

Fantastic Style For - Xenforo

Pritegnite člane z elegantnim dizajnom, podrobno predstavite svojo skupnost in destinacije ter omogočite članom, da uživajo v času.

Fantastic Pro je profesionalna tema, ki je odlična izbira za uporabnike XenForo. Ta tema vključuje temne in svetle funkcije ter ima izjemno funkcionalen in uporabniku prijazen dizajn.

Fantastic Pro ponuja funkcije, kot so območja hitrega dotika in pozdravna sporočila za gostujoče uporabnike. Te funkcije pomagajo uporabnikom, da se enostavno prilagodijo spletnemu mestu in se nanj hitro navadijo. Poleg tega uporabnikom zagotavlja bolj funkcionalno izkušnjo s funkcijami, kot so struktura statistike foruma po meri in akcijski gumbi v območjih vozlišč.

Tema ima dinamično strukturo, kjer je mogoče preprosto nadzorovati slogovne značilnosti vseh področij. To uporabnikom omogoča prilagajanje nastavitev teme glede na njihove potrebe in želje. Poleg tega tema zagotavlja odličen prikaz v vseh sodobnih brskalnikih in brezhibno deluje na mobilnih napravah.

Fantastic Pro izgleda odlično na vseh vrstah forumov in uporabnikom zagotavlja odlično izkušnjo. S svojo uporabniku prijazno zasnovo, območji za hiter dotik, strukturo statistike foruma po meri in akcijskimi gumbi v območjih vozlišč je ta tema zasnovana tako, da ustreza potrebam uporabnikov.

Skratka, tema Fantastic Pro za XenForo uporabnikom zagotavlja profesionalno, prilagodljivo in funkcionalno izkušnjo foruma. S svojimi temnimi in svetlimi funkcijami, ki pritegnejo pozornost, in funkcijami, kot so območja hitrega dotika, struktura statistike foruma po meri in akcijski gumbi v območjih vozlišč, lahko zadovolji potrebe številnih uporabnikov. Je enostaven za namestitev in zagotavlja odličen prikaz na vseh vrstah forumov.​

Slični Resursi

Exclusive Style Dark - Xenforo Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Nickel - XenForo 2 Style Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Novus - Xenforo 2 Style Admin
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Ryzer Pro - Xenforo 2 Style Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom