Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
NixFifty | Tickets

NixFifty | Tickets [ 2.6.4 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Ovaj dodatak nije povezan sa XenForo Ltd.
Tickets je sistemsko rješenje podrške za XenForo 2 koje ima za cilj da objedini sve potrebe vašeg helpdesk-a u jedno rješenje koje je jednostavno za korištenje.

Karakteristike:
Omogućite korisnicima da kreiraju nove ulaznice u podesivim kategorijama. Prilagođene dozvole vam omogućavaju veću kontrolu nad tim ko može vidjeti kartu i ko može odgovoriti na njih.

Sofisticirana podrška za goste koja omogućava ne-korisnicima da kreiraju ulaznice i primaju odgovore i obavještenja od njih.
Ulaznice za goste su zaštićene lozinkom i to je potrebno unijeti prije nego što se karta može pročitati.
Jednom kada se gost autentifikuje na tiketu, može da vidi tu kartu dok njihova sesija ne istekne.

Gosti također mogu vidjeti smanjenu listu karata kada se autentifikuju na više ulaznica slično kao što bi to činili normalni korisnici.
Imate gosta koji je napravio par karata, a zatim se registrovao i napravio još? Sve ovo se može spojiti i pripojiti korisničkom nalogu koji su kreirali.
Prilagođena polja koja vam omogućavaju da uhvatite podatke koje želite da primite od svojih krajnjih korisnika.
Eskalacije čine lakšim nego ikad automatizaciju uobičajenih i svakodnevnih zadataka.
Automatski riješite tikete na koje krajnji korisnik nije odgovorio više od dvije sedmice ili podsjetite korisnika putem e-pošte ili upozorenja o njihovim otvorenim tiketima, na primjer.

NixFifty | Tickets

Fini kriterijumi i pozadinska obrada mogu otvoriti vrata složenim pravilima automatizacije bez velikih troškova.
Zadani kriteriji ne odgovaraju? Proširite dodatak i dodajte svoj uz malo truda.
Integracija sa XenForo osnovnom funkcionalnošću.

Krajnji korisnici primaju upozorenja i e-poruke kada im se odgovori na tikete, držeći ih stalno u toku.
Kategorije, ulaznice, pa čak i određeni korisnici mogu se pratiti kako bi dobili obavještenja kada se tiket (ili drugi događaj) aktivira.
Ugrađene kontrole moderiranja za izvođenje skupnih radnji na tiketima.
Ulaznice i poruke o ulaznicama guraju se u indeks pretraživanja, što vam omogućava da brzo iskopate stare relikvije.

NixFifty | Tickets NixFifty | Tickets

Podrška za upozorenja.
Podrška za priloge.
Podrška za inline moderiranje.

Čitanje praćenja za goste i korisnike.
Višestruka, prilagođena stanja za praćenje napretka svake karte.
Unaprijed definirani odgovori kako bi ton vašeg osoblja bio dosljedan u porukama i tiketima. Automatski ubacite informacije o tiketu na koji se odgovara i njegovom pokretaču u sam odgovor, što vam omogućava da izbjegnete neugodne situacije.

Opcioni i prilagodljiv izbor prioriteta koji vam omogućava da odredite prioritet korisničkih tiketa na osnovu ozbiljnosti. Prioriteti (i druge informacije o ulaznicama) mogu se dinamički mijenjati uz eskalacije za dalju automatizaciju.
Pojednostavljeni izgled omogućava korisnicima da s lakoćom razlikuju tiket i nit.

Tickets - XenForo 2 Ticket System

Ta dodatek ni povezan z XenForo Ltd.
Tickets je podporna sistemska rešitev za XenForo 2, katere cilj je združiti vse vaše potrebe službe za pomoč uporabnikom v eno rešitev, ki je preprosta za uporabo.

Lastnosti:
Omogočite uporabnikom, da ustvarijo nove vstopnice v nastavljivih kategorijah. Dovoljenja po meri vam omogočajo večji nadzor nad tem, kdo lahko vidi vstopnico in kdo lahko odgovori nanje.

Sofisticirana podpora za goste, ki neuporabnikom omogoča ustvarjanje vstopnic ter prejemanje odgovorov in obvestil od njih.
Vstopnice za goste so zaščitene z geslom, ki ga je treba vnesti, preden je vstopnico mogoče prebrati.
Ko je gost overjen z vstopnico, si lahko to vstopnico ogleda, dokler seja ne izteče.

Gostje si lahko ogledajo tudi skrajšani seznam vstopnic, ko so overjeni z več vstopnicami, podobno kot običajni uporabniki.
Imate gosta, ki je kupil nekaj vstopnic, potem pa se je registriral in naredil še nekaj? Vse te je mogoče združiti in priložiti uporabniškemu računu, ki so ga ustvarili.
Polja po meri, ki vam omogočajo zajemanje podatkov, ki jih želite prejeti od končnih uporabnikov.
S eskalacijami je avtomatizacija običajnih in vsakodnevnih nalog lažja kot kdaj koli prej.

Samodejno razrešite zahteve, kjer se končni uporabnik ni odzval več kot dva tedna, ali opomnite uporabnika prek e-pošte ali opozoril o njihovih odprtih prijavah, na primer.
Natančna merila in obdelava v ozadju lahko odprejo vrata zapletenim pravilom avtomatizacije brez ogromnih stroškov.
Privzeta merila ne ustrezajo? Razširite dodatek in dodajte svojega z malo dela.
Integracija z osnovno funkcionalnostjo XenForo.

Končni uporabniki prejmejo opozorila in e-poštna sporočila, ko se na njihovo prijavo odzovejo, zaradi česar so nenehno obveščeni.
Kategorije, vstopnice in celo določene uporabnike lahko opazujete, da prejmete obvestilo, ko se sproži vstopnica (ali drug dogodek).
Vgrajeni kontrolniki moderiranja za izvajanje množičnih dejanj na vstopnicah.
Vstopnice in sporočila o vstopnicah se potisnejo v iskalni indeks, kar vam omogoča hitro iskanje starih relikvij.

Podpora za opozorila.
Podpora za priloge.
Podpora za inline moderiranje.
Sledenje branju za goste in uporabnike.

Več stanj po meri za sledenje napredku vsake vstopnice.
Vnaprej določeni odgovori za ohranjanje doslednega tona vašega osebja v sporočilih in prijavah. Samodejno vnesite informacije o vstopnici, na katero ste odgovorili, in njenem začetniku v sam odgovor, s čimer se boste izognili nerodnim situacijam.

Izbirna in prilagodljiva prednostna izbira, ki vam omogoča dajanje prednostnih nalogom uporabnikom glede na resnost. Prioritete (in druge informacije o vstopnicah) je mogoče dinamično spreminjati z eskalacijami za nadaljnjo avtomatizacijo.
Poenostavljena postavitev, ki uporabnikom omogoča enostavno razlikovanje med vstopnico in nitjo.​

Slični Resursi

DragonByte eCommerce: Tickets Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom