Šta je Novo?
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: Kada je Allah Stvorio Stvorenja u Knjizi koja je kod Njega, obavezao se! “Uistinu Moja milost preteže nad Mojom srdžbom”. Bilježe Muslim, Buhari, Nesai i Ibn Madždže.
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah kaže: Ja sam Sebi dovoljan i ne treba Mi drug. Ko ucini neko djelo u ime nekog osim Mene, Ja cu ga prepustiti tome drugom." Muslim (i Ibn Madždže).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Na Sudnjem Danu ce Allah reci: Gdje su oni što su se voljeli u Ime Moje Uzvišenosti? Danas cu ih uvesti u Moj hlad, kada nema drugog hlada osim Moga!" Bilježe Buhari (i Malik).
  • Ebu Hurejre r.a. prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao: "Uzvišeni Allah je rekao: Ponos je Moja odjeca, a velicina Moj ogrtac! Bacit cu u vatru onoga ko Mi se bilo kojem od njih suprostavi." Bilježe Ebu Davud (Ahmed i Ibn Madždže, sahih hadis).
Turbo - WooCommerce Rental & Booking Theme

Turbo - WooCommerce Rental & Booking Theme [ 11.0.4 ]

Nema dozvole za preuzimanje
Turbo - WooCommerce Rental & Booking Theme 11.0.4

Turbo je izuzetna WordPress tema dizajnirana za programere, koja nudi sveobuhvatan skup funkcija i vrhunskih tehnologija za kreiranje moćnih web stranica za iznajmljivanje i rezervacije. Sa svojom besprijekornom integracijom WooCommercea, Elementora i Tailwind CSS-a, Turbo pruža solidnu osnovu za izgradnju robusnih i vizualno zadivljujućih platformi za iznajmljivanje i rezervacije. Bilo da vodite agenciju za iznajmljivanje automobila, iznajmljivanje kuća za odmor ili bilo koji drugi posao iznajmljivanja, Turbo će vas pokriti.

Jedna od istaknutih karakteristika Turbo-a je njegova integracija sa dodatkom wooCommerce Rental & Booking (RnB), koji temi dodaje napredne mogućnosti iznajmljivanja i rezervacije. Ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako postave proizvode za iznajmljivanje, upravljaju dostupnošću i definiraju fleksibilne opcije cijena. Od automobila i bicikala do opreme i nekretnina, Turbo ovlašćuje programere da kreiraju različita tržišta za iznajmljivanje prilagođena određenim industrijama.

Uz to, Turbo uključuje Inspect – RnB dodatak za pretraživanje, koji pruža naprednu funkciju pretraživanja kako bi pomogao korisnicima da precizno pronađu željene objekte za iznajmljivanje. Sa intuitivnim filterima za pretraživanje i prilagodljivim opcijama, korisnici mogu brzo otkriti savršeni najam na osnovu svojih specifičnih zahtjeva.

Turbo wooCommece Booking tema dolazi u paketu sa detaljnom dokumentacijom i video tutorijalima, omogućavajući programerima da se lako kreću i iskoriste funkcije teme. Sa svojim moćnim tehnologijama i dodatnim dodacima, Turbo ovlašćuje programere da kreiraju izuzetne web stranice za iznajmljivanje i rezervacije s besprijekornom integracijom, naprednim mogućnostima pretraživanja i korisničkim sučeljem.

Turbo - WooCommerce Rental & Booking Theme

Turbo je izjemna WordPress tema, zasnovana za razvijalce, ki ponuja celovit nabor funkcij in najsodobnejših tehnologij za ustvarjanje zmogljivih spletnih mest za najem in rezervacijo. Turbo s svojo brezhibno integracijo WooCommerce, Elementor in Tailwind CSS zagotavlja trdne temelje za gradnjo robustnih in vizualno osupljivih platform za najem in rezervacijo. Ne glede na to, ali vodite agencijo za najem avtomobilov, najem počitniških hiš ali katero koli drugo najemniško podjetje, vas Turbo pokriva.

Ena od izjemnih lastnosti Turba je njegova integracija z vtičnikom wooCommerce Rental & Booking (RnB), ki temi dodaja napredne zmogljivosti najema in rezervacije. Ta vtičnik uporabnikom omogoča enostavno nastavitev izdelkov za najem, upravljanje razpoložljivosti in določanje prilagodljivih cenovnih možnosti. Od avtomobilov in koles do opreme in nepremičnin Turbo omogoča razvijalcem, da ustvarijo raznolike najemne trge, prilagojene določenim panogam.

Poleg tega Turbo vključuje iskalni vtičnik Inspect – RnB, ki zagotavlja napredno funkcijo iskanja, ki uporabnikom pomaga natančno najti želene najeme. Z intuitivnimi iskalnimi filtri in prilagodljivimi možnostmi lahko uporabniki hitro odkrijejo popoln najem glede na njihove posebne zahteve.

Tema Turbo wooCommece Booking je opremljena s temeljito dokumentacijo in video vadnicami, ki razvijalcem omogočajo preprosto krmarjenje in izkoriščanje funkcij teme. S svojimi zmogljivimi tehnologijami in dodanimi vtičniki Turbo razvijalcem omogoča ustvarjanje izjemnih spletnih mest za najem in rezervacije z brezhibnimi integracijami, naprednimi zmožnostmi iskanja in uporabniku prijaznim vmesnikom.​

Slični Resursi

Adrenalin WooCommerce Theme Admin
5.00 star(s) 1 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Bookio (Book Store WooCommerce) Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
1
Ažurirano
Booster Plus for WooCommerce Boots
0.00 star(s) 0 ocjena
Preuzimanja
0
Ažurirano
Google ads alanı
Nazad
Top Bottom